gusia-s napisał(a):Czyli to potwierdza, że wcale na początku września woda nie jest taka wygrzana i cieplejsza niż na początku sezonutravel napisał(a):Przez 5 kolejnych lat jeździłam do Chorwacji w pierwszej połowie września i temperatura wody zawsze oscylowała wokół 20-21 stopni i tylko raz na Hvarze woda miała temperaturę 23 stopni.
leswac napisał(a):największy problem w tej chwili to zimna woda Adriatyku.
nie wiadomo jak się da radę ogrzać, ale do sierpnia mam nadzieję że da radę do 24 stopni.
WojtekKRK napisał(a):Ja np zawszę zabieram taka grzałkę , zabrałem Dziadkowi taka ruska wielka z wtyczką i jak woda jest za zimna to wiecie co ? Mam ze sobą zawsze przedłużacz i podpinam jak się ściemni na końcu grzała wrzucam wieczorem żeby nie widzieli , rano zabieram i wszyscy z Polski mówią oho ciepła dziś to prądy a inny , ooo ciepła bo to czerwiec a inny ... ooo ciepła to w sierpniu będzie zimna ... A ja po cichutku podsmiechuje się pod noskiem i sobie myślę Polaczkowi to nie dogodzi PZDR
WojtekKRK napisał(a):Uderz w stół chciało by się powiedzieć a ... A ja mam takie zdanie jak słyszę wywody na 10 stron czy będzie miała 22 stopnie czy 24 bez jaj i co nie wejdziesz jak będzie nieco chłodniejsza ? Do domu wrócisz ? Problemów chyba w życiu prawdziwych nie masz a Polaczkowi zawsze coś będzie nie pasowało inny się będzie cieszył korzystał nawet w deszczu się wykąpie a taki zawsze źle o to chodzi ale widzę ciężko zrozumieć jak chcesz mieć 100 proc to leć do Egiptu bydzie i tanio i bydzie pogoda ...
WojtekKRK napisał(a):Problemów chyba w życiu prawdziwych nie masz a Polaczkowi zawsze coś będzie nie pasowało inny się będzie cieszył korzystał nawet w deszczu się wykąpie
arturescu napisał(a):WojtekKRK napisał(a):inny się będzie cieszył korzystał nawet w deszczu się wykąpie
A po co się kąpać w deszczu?