darek1 napisał(a):Plumek, Ty chyba ciągle siedzisz nad woda i obserwujesz pogode. Pracujesz w biurze meteo czy z głowy podajesz informacje niczym zakopiański góral. Mnie sie wydaje ze ty wogóle siedzisz w chorwacji i z niej nie wyjezdzasz . Moze pracujesz w informacji turystycznej w Spicie, przyznaj sie
to ja ewa napisał(a):darek1 napisał(a): Mnie sie wydaje ze ty wogóle siedzisz w chorwacji i z niej nie wyjezdzasz . Moze pracujesz w informacji turystycznej w Spicie, przyznaj sie
dobrze kombinujesz,dobrze...
Chociaz właściwie nie powinnam się wypowiadać-pytanie było do Plumka.Przepraszam,juz więcej nie będę
misio 5822 napisał(a):Plumku a gdzie jestes dokładnie? Wiem ze na riwierze makarskiej a dokładniej? Pytam bo w srode lece do Podgory:))
Plumek napisał(a):Ewa - no coś Ty! A piszta - to żadna tajemnica przecież
A skoro za kilka dni wyruszasz - mam nadzieję, że odwiedzisz nasze skromne progi? Dojazd jest łatwy, jak konstrukcja cepa - z magistrali w dół, prosto do morza, a potem przy morzu w lewo i ostatni dom, a w nim kafić
witki napisał(a):Witam wszystkich cromaniaków,
Jesteśmy tu nowi, planujemy nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji w październku (wczesniej nie da rady).
Pytanie do Plumka: czy ty z Vila Djenka? Bo pewnie jak wyjazd dojdzie do skutku to my właśnie tam chcemy się zatrzymać i wtedy ... pyszna kawka będzie pod nosem.
Pozdrawiam