Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Aktualna pogoda w Makarskiej

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 11.06.2006 11:03

Wielkie dzięki bardzo dużo radości nam sprawiasz tymi fotkami. :D
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 11.06.2006 11:16

darek1 napisał(a):Plumek, Ty chyba ciągle siedzisz nad woda i obserwujesz pogode. Pracujesz w biurze meteo czy z głowy podajesz informacje niczym zakopiański góral. Mnie sie wydaje ze ty wogóle siedzisz w chorwacji i z niej nie wyjezdzasz :D. Moze pracujesz w informacji turystycznej w Spicie, przyznaj sie :D

Darek1: jesteś stałym bywalcem CroForum, a nie sqmałeś ;)
W żadnym instytucie meteo, ani w żadnym biurze informacji.
Z tym siedzeniem w Chorwacji to właśnie trafiłeś - siedzę i nie wyjeżdżam (na razie - aż dopiero w październiku) ;)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 11.06.2006 11:22

to ja ewa napisał(a):
darek1 napisał(a): Mnie sie wydaje ze ty wogóle siedzisz w chorwacji i z niej nie wyjezdzasz :D. Moze pracujesz w informacji turystycznej w Spicie, przyznaj sie :D

dobrze kombinujesz,dobrze... :wink:

Chociaz właściwie nie powinnam się wypowiadać-pytanie było do Plumka.Przepraszam,juz więcej nie będę :oops:

Ewa - no coś Ty! A piszta - to żadna tajemnica przecież ;)
A skoro za kilka dni wyruszasz - mam nadzieję, że odwiedzisz nasze skromne progi? ;) Dojazd jest łatwy, jak konstrukcja cepa - z magistrali w dół, prosto do morza, a potem przy morzu w lewo i ostatni dom, a w nim kafić ;)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 11.06.2006 11:28

misio 5822 napisał(a):Plumku a gdzie jestes dokładnie? Wiem ze na riwierze makarskiej a dokładniej? Pytam bo w srode lece do Podgory:))

Dokładnie w takiej małej wiosce, co się nazywa Živogošće - Blato (Blato - to ważne, bo tych .... ciów jest z 5, w tym 3 nad morzem - Porat, Mala Duba i Blato właśnie) - to jest z Podgory jakieś 14 km na południe.
Mamy bardzo dobra kawkę ;) Plaża pod nosem ;)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 11.06.2006 11:33

paolo napisał(a):Wielkie dzięki bardzo dużo radości nam sprawiasz tymi fotkami. :D

Zaraz pójdę "na miasto" hihihi, to jeszcze pofocę jakieś aktualne widoczki.
A tak w ogóle, to słoneczko jak malowane ;D
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 11.06.2006 12:49

Plumek napisał(a):Ewa - no coś Ty! A piszta - to żadna tajemnica przecież ;)
A skoro za kilka dni wyruszasz - mam nadzieję, że odwiedzisz nasze skromne progi? ;) Dojazd jest łatwy, jak konstrukcja cepa - z magistrali w dół, prosto do morza, a potem przy morzu w lewo i ostatni dom, a w nim kafić ;)

A i owszem ,dziękuję za zaproszenie :) zajadę na tę pyszną kawkę albo i cuś innego :)
atolek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) atolek » 11.06.2006 13:34

ja z żonką tam wlasnie pojuterku jadę baaaardzo proszę o info o temperaturce :) wodyi wozducha...:)
Piker
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piker » 19.06.2006 22:36

Witam.
Jestem tu nowy, ale już sporo naczytałem się na tym forum i zebrałem wiele cennych informacji :!: Wiedza CroManiaków jest nieoceniona :D Planuję w tym roku pierwszy wyjazd do Cro właśnie w rejon Riwiery Makarskiej. Czy może ktoś powiedzieć jakiej pogody realnie mogę się spodziewać w drugiej połowie lipca :?: Z tego co widać ostatnio, pogoda znacznie się poprawiła. Czy w związku z tym można się spodziewać stabilizacji :?:

Pozdrawiam wszystkich :!:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 26.06.2006 18:21

Ustabilizowała? Juz dawno!
Powietrze 35, H2O - 24 stopnie... Uffff... Jak gorąco...
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 26.06.2006 18:23

Ustabilizowała? Juz dawno!
Powietrze 35, H2O - 24 stopnie... Uffff... Jak gorąco...
luklee
Turysta
pozdrawiam!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) luklee » 26.06.2006 18:35

Plumku to grzej tą wodę żeby w sierpniu miała 28 c!!! pozdrawiam!!! w sierpniu wybieram się w twoje rejony wieć prze okazji może wstąpie na tą słynną kawusie!! :wink:
witki
Cromaniak
Witam

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 27.06.2006 18:48

Witam wszystkich cromaniaków, :lol:
Jesteśmy tu nowi, planujemy nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji w październku (wczesniej nie da rady). :P
Pytanie do Plumka: czy ty z Vila Djenka? :?: :?: Bo pewnie jak wyjazd dojdzie do skutku to my właśnie tam chcemy się zatrzymać i wtedy ... pyszna kawka będzie pod nosem. :!:
Pozdrawiam :D :D
Plumek
Cromaniak
Re: Witam

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 28.06.2006 18:28

witki napisał(a):Witam wszystkich cromaniaków, :lol:
Jesteśmy tu nowi, planujemy nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji w październku (wczesniej nie da rady). :P
Pytanie do Plumka: czy ty z Vila Djenka? :?: :?: Bo pewnie jak wyjazd dojdzie do skutku to my właśnie tam chcemy się zatrzymać i wtedy ... pyszna kawka będzie pod nosem. :!:
Pozdrawiam :D :D

8) A i owszem ;)
witki
Cromaniak
hi hi

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 28.06.2006 22:02

Tak własnie myślałam ....
ale mam nosa i szybko fakty kojarze
no i te zdjecia jakieś takie znajome ze stronki ...
Miło nam, do usłyszenia i mam nadzieje zobaczenia :D :D :D :D
witki
Cromaniak
Do Plumka

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 12.07.2006 12:22

Plumku - czemu sie nie odzywasz?
Doszły pieniążki za kwatere? Daj znać na maila ....
MW :D :D :D :D :D :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Aktualna pogoda w Makarskiej - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone