Kasia;) napisał(a):Witam wszystkich fanow Chorwacji. Tych mieszkajacych "tam" i tych w Polsce! Apeluje do Was moi drodzy, abyscie przekonali mojego kolege Cayman-a aby z wyjazdem jednak troszke poczekac???!!! POZDRAWIAM )))
Cayman napisał(a):...Z uśmiechem na ustach sprawdzam kolejny raz prognozy na onet.pl a tu k***** znowu im się odmieniło...Chyba sobie wymyślają te prognozy, bo zmieniają je co kilka godzin...Dlatego sobie ich daruję i będę ufał jedynie chorwackim stronom...
Cayman napisał(a):...Z uśmiechem na ustach sprawdzam kolejny raz prognozy na onet.pl a tu k***** znowu im się odmieniło...Chyba sobie wymyślają te prognozy, bo zmieniają je co kilka godzin...Dlatego sobie ich daruję i będę ufał jedynie chorwackim stronom...
jak widze to chyba Kasia specjalnie przeciąga ten wyjazd - patrz temat wyzej hihihhihihihKasia;) napisał(a):hmmm przepraszam bardzo, ale czy ja nazekam????? Czy ktos zauwazyl zebym nazekala??? Zaczne jesli moja "skromna" walizeczka nie zmiesci sie do Twojego (niech Ci bedzie) --- "rumaka" Pozdrawiam Cayman