Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Aktualna pogoda

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kasia;)
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia;) » 19.04.2005 21:03

Witam wszystkich fanow Chorwacji. Tych mieszkajacych "tam" i tych w Polsce! Apeluje do Was moi drodzy, abyscie przekonali mojego kolege Cayman-a aby z wyjazdem jednak troszke poczekac???!!! POZDRAWIAM ;))))
Korala
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korala » 21.04.2005 20:16

Kasia;) napisał(a):Witam wszystkich fanow Chorwacji. Tych mieszkajacych "tam" i tych w Polsce! Apeluje do Was moi drodzy, abyscie przekonali mojego kolege Cayman-a aby z wyjazdem jednak troszke poczekac???!!! POZDRAWIAM ;))))

Dziś w Splicie było + 12 ;) (w południe)

teraz czyli wieczorem jest 10 ;-)
gigo2002
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gigo2002 » 21.04.2005 20:56

kurcze, przyjedz pozniej moze.... dzis padal deszcz w splicie caly dzien. a jutro znow zapowiadaja slonce, ali sta ja znam.... jak mozesz potem przyjechac to lepiej nie ryzykowac. ja mysle ze bedzie ladnie, ale ... ahhh, juz sama nie wiem. do niczego dzis byla pogoda, a jutro moze byc juz lato
Cayman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cayman » 21.04.2005 21:13

...czekam do wtorku-środy na prognozy pogody...warunek : >20 stopni i słoneczko...narazie onet.pl poprawia mi humor, ale u nich te prognozy długoterminowe nie są zbyt wiarygodne i szybko się zmieniają... w każdym razie wystarczy w sumie 1 dzień aby zebrać się do podróży :D...
Kasia;)
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia;) » 23.04.2005 16:02

Decyzja chyba zapadla- Cayman pakuje zaloge (ja oczywiscie sie do niej zaliczam) i juz w ten piatek ruszamy na podboj Chorwacji!!! Z wielka nadzieja spogladamy na prognozy pogody, ktore jak narazie sa optymistyczne! Oby bylo sloneczko bo inaczej.....Cayman wie!!!! :D
P.S tak na wszelki wypadek pytam--->czy sa tam solaria w razie czego???? 8) Pozdrawiam
Cayman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cayman » 23.04.2005 16:33

...Z uśmiechem na ustach sprawdzam kolejny raz prognozy na onet.pl a tu k***** znowu im się odmieniło...Chyba sobie wymyślają te prognozy, bo zmieniają je co kilka godzin...Dlatego sobie ich daruję i będę ufał jedynie chorwackim stronom...
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 23.04.2005 18:39

Cayman napisał(a):...Z uśmiechem na ustach sprawdzam kolejny raz prognozy na onet.pl a tu k***** znowu im się odmieniło...Chyba sobie wymyślają te prognozy, bo zmieniają je co kilka godzin...Dlatego sobie ich daruję i będę ufał jedynie chorwackim stronom...

Napewno traficie na piękną pogodę -od wtorku w Cro suncano i powyżej20 stopni -życzę wspaniałego wypoczynku i przyjemnych wrażeń :lol: :hut:

pzdr :papa: :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.04.2005 00:09

Cayman napisał(a):...Z uśmiechem na ustach sprawdzam kolejny raz prognozy na onet.pl a tu k***** znowu im się odmieniło...Chyba sobie wymyślają te prognozy, bo zmieniają je co kilka godzin...Dlatego sobie ich daruję i będę ufał jedynie chorwackim stronom...

Skoro jedziesz do Chorwacji, to nie patrz w Onet.
Życzę dobrej pogody, ale maj to nie jest lipiec czy sierpień.
Kalendarza i natury się nie oszuka.
Czekamy na relację po powrocie.
pzdr.
Janqes
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janqes » 24.04.2005 10:19

Hehehe... zycze słoneczka i opalonego ciałka :D

Choć jesli idzie o mnie to ja wole lipiec, sierpień. Kwiecień/maj to za duże ryzyko. Mowa o opalaniu sie, bo o kąpaniu sie to raczej jeszcze nie ma mowy.
Wiosna i jesien sprzyja poznawaniu Chorwacji od strony podwórka i kuchni.
Lato to okres dla wiekszych leniuchów i plazowiczów :oops: :P
Cayman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cayman » 26.04.2005 08:31

...wszelkie znaki mówią że idzie lato :)...zatem w drogę :D...
Kasia;)
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia;) » 26.04.2005 21:39

Czy w Chorwacji naprawde jest tak cieplo jak pokazuja prognozy pogody?????? 8) :D 8O :lol:
Cayman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cayman » 26.04.2005 21:53

Kasia;) napisał(a):Czy w Chorwacji naprawde jest tak cieplo jak pokazuja prognozy pogody?????? 8) :D 8O :lol:

...Ty się lepiej pakuj, a nie ciągle marudzisz :P...Ehh te kobiety i ich kobiece dolegliwości :D...
Kasia;)
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia;) » 26.04.2005 21:58

hmmm przepraszam bardzo, ale czy ja nazekam????? Czy ktos zauwazyl zebym nazekala??? Zaczne jesli moja "skromna" walizeczka nie zmiesci sie do Twojego (niech Ci bedzie) --- "rumaka" :lol: Pozdrawiam Cayman 8)
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 27.04.2005 09:15

Kasia;) napisał(a):hmmm przepraszam bardzo, ale czy ja nazekam????? Czy ktos zauwazyl zebym nazekala??? Zaczne jesli moja "skromna" walizeczka nie zmiesci sie do Twojego (niech Ci bedzie) --- "rumaka" :lol: Pozdrawiam Cayman 8)
jak widze to chyba Kasia specjalnie przeciąga ten wyjazd - patrz temat wyzej hihihhihihih :lol:
Kasia;)
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia;) » 27.04.2005 09:31

ja nie staram sie przeciagac tego wyjazdu!!! Mi rowniez na nim bardzo zalezy! Z przyjemnoscia pojechalabym juz dzis, nawet zaraz! 8) Pogoda chyba wreszcie sie ustabilizowala, jest sloneczko, w miare cieplo, wiec tym bardziej chce sie wreszcie tam byc!!!! Juz niedlugo...... :D Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Aktualna pogoda - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone