Otrzymałem niepokojące wieści z Cro,piwo w konobach i restoranach zdrożało ,
jakie ma to przełożenie na ceny w sklepach wielkopowierzchniowych?
garciu napisał(a):Otrzymałem niepokojące wieści z Cro,piwo w konobach i restoranach zdrożało ,
slawek66 napisał(a):zendzio napisał(a):Konzum - ozujsko 2l - 24 kuny (bardzo dobre pivo)
wg mnie najlepsze w cro
el_guapo napisał(a):garciu napisał(a):Otrzymałem niepokojące wieści z Cro,piwo w konobach i restoranach zdrożało ,
A zastanowiłeś się choć 5 sek. przed umieszczeniem tego posta w dziale "Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi"?
Leszek W napisał(a):Piwo zdrożało - ot co. A u nas to nie zdrożało? Bez przesady - w kraju też jest wybór tania np. tatra czy harnaś lub markowe heineken, desperado, polski żywiec full. Faktem jest jednak, że wybór mamy znacznie większy. A propos: ile teraz trzeba zapłacić za żywca w Sopocie lub np Jastrzębiej Górze?
garciu napisał(a):el_guapo napisał(a):garciu napisał(a):Otrzymałem niepokojące wieści z Cro,piwo w konobach i restoranach zdrożało ,
A zastanowiłeś się choć 5 sek. przed umieszczeniem tego posta w dziale "Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi"?
Co się tak puszysz :
Leszek W napisał(a):Piwo zdrożało - ot co. A u nas to nie zdrożało? Bez przesady - w kraju też jest wybór tania np. tatra czy harnaś lub markowe heineken, desperado, polski żywiec full. Faktem jest jednak, że wybór mamy znacznie większy. A propos: ile teraz trzeba zapłacić za żywca w Sopocie lub np Jastrzębiej Górze?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne