nlock napisał(a):Sick napisał(a):nlock napisał(a):Witam
Czy ktos może potwierdzić, że odcinek od granicy H/SLO w Redics do ronda przed autostradą H7 (i dalej do Lendawy) nie jest przez Słoweńców traktowany jako droga płatna ?
Możesz powiedzieć skąd Twoje wątpliwości?? Żadna z map, ani żadne informacje nigdy o tym nie świadczyły by ktoś mógł karać na tym odcinku za brak winiet.
Na tym obrazku wygląda jak płatna
slr napisał(a):Ja bede jechal w niedziele wiec mam nadzieje ze jednak jakies ciezarowki PL beda jezdzic a jak nie to licze na innych polakow w osobowkach
Sick napisał(a):Ta mapa jest tak mało precyzyjna że nawet ronda tam nie widać. Jeżeli opierasz się przy wyznaczaniu trasy na takich właśnie mapach to nie dziwię się skąd Twoje wątpliwości.
slr napisał(a):ale na mojej mapce masz pokazane ze omijasz droge H7 po to zaraz za granica na rondku zjezdzasz by wlasnie nie ponosic oplat
fidel_z_wyspy napisał(a):slr napisał(a):Ja bede jechal w niedziele wiec mam nadzieje ze jednak jakies ciezarowki PL beda jezdzic a jak nie to licze na innych polakow w osobowkach
W niedzielę 30.06.?
Ja wyjeżdżam w niedzielę 30 między 20 a 22 (jak się wyśpię) z Jastrzębia. Jak liczysz na osbówkę z cb to jedna będzie, tylko kilkaset kliksów przed tobą
koledr napisał(a):To z CB 30 będzie nas przynajmniej trzech ruszamy gdzieś koło 16 z Tomaszowa maz.
nlock napisał(a):Witam
Czy ktos może potwierdzić, że odcinek od granicy H/SLO w Redics do ronda przed autostradą H7 (i dalej do Lendawy) nie jest przez Słoweńców traktowany jako droga płatna ?
nlock napisał(a):Witam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi