Fatamorgana napisał(a):Mnie czeka jazda nocą. Wśród jeleni..........
.
czyli podróż wśród kolegów. Powodzenia
nomed40 napisał(a):Fatamorgana napisał(a):Mnie czeka jazda nocą. Wśród jeleni..........
.
Fatamorgana napisał(a):nomed40 napisał(a):Fatamorgana napisał(a):Mnie czeka jazda nocą. Wśród jeleni..........
.
Nie zawiodłeś mnie ani trochę kolo.
Tu już takich jak Ty na pęczki było i pewnie będzie. Pytają o banały jakby pierwszy raz za granicę jechali, boją się nie wiadomo czego- a jak ktoś im trochę sarkazmu w żartach zaserwuje (bez porównań do czegokolwiek i bez obrazy) to od razu głupie porównania i brak wyczucia, który objawia się tym, że trzeba od razu kogoś nazwać w taki sposób, żeby się lepiej odegrać, co nie?
Typowe i często spotykane.
Dlatego nie jestem zdziwiony.
O co spytasz kolejnym razem?
Czy Jadran nie odpłynął?
nlock napisał(a):Witam
Czy ktos może potwierdzić, że odcinek od granicy H/SLO w Redics do ronda przed autostradą H7 (i dalej do Lendawy) nie jest przez Słoweńców traktowany jako droga płatna ?
slr napisał(a):Hmmm
Mowisz o tym odcinku?
http://clip2net.com/s/5iGsoe
Jak pojedziesz tak jak na mapie jest bez oplat
Sick napisał(a):nlock napisał(a):Witam
Czy ktos może potwierdzić, że odcinek od granicy H/SLO w Redics do ronda przed autostradą H7 (i dalej do Lendawy) nie jest przez Słoweńców traktowany jako droga płatna ?
Możesz powiedzieć skąd Twoje wątpliwości?? Żadna z map, ani żadne informacje nigdy o tym nie świadczyły by ktoś mógł karać na tym odcinku za brak winiet.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi