slr napisał(a):Na targeo zrobilem mape wczytalem do najnowszej AM (AutoMapa 6.12 1304 EUROPE FINAL) i dalem demo trasy i w sumie nie zauwazylem bledow.... hmmm...
Ja mówię o prawdziwej jeździe, a nie o demo.
Raul73 napisał(a):Dlaczego miałaby ucierpieć? Przecież ta droga nie przebiega przez tereny narażone na powódź.
Powódź trwa na Dunaju - przy granicy ze Słowacją
sicret napisał(a):Raul73 napisał(a):Dlaczego miałaby ucierpieć? Przecież ta droga nie przebiega przez tereny narażone na powódź.
Powódź trwa na Dunaju - przy granicy ze Słowacją
A gdzie dokładnie? Czy trasa w ok. Bratyslawy do PL jest cos narazona na powodz?
koledr napisał(a):Jeżeli chodzi o suszarki to nigdy nie widziałem w nocy patroli policji być może przez pięć lat miałem farta:) ale te ograniczenia do 30 faktycznie trochę denerwujące hehe i rzadko jechałem tyle z reguły było to bliżej 50 niż 30, mam nadzieję że i w tym roku będzie dobrze:)
misiekwaw napisał(a):86 jest bezproblemu przejezdna, no dobra przynajmniej była w sobotę 8.06 I na tejże 86 niedaleko od granicy widzieliśmy Fabię kombi (aktualny model) z zabudowaną w srodku kamerą. Skutki nagrania nieznane, nas w sumie nie za bardzo było za co zatrzymać, chyba że prędkość mierzona jest z aptekarską dokładnością, za to auto przed nami (notabene Polak) pozowliło sobie na dużo więcej ale nie widziałem żeby go zatrzymali gdzieś dalej.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi