Sick napisał(a):Raul73 napisał(a):
Tegorocznym problemem na trasie przez Cieszyn i Trinec jest remont tej trasy, który właśnie się zaczął i ma trwać do końca roku (Pepiki wymieniają nowy, 3-letni asfalt na jeszcze nowszy ), ale da się to łatwo objechać.
Wiem, że to może nie do końca odpowiedni wątek by o to pytać w tym miejscu, ale dla osób wybierających 86 to istotna informacja.
Czy możesz napisać w którym dokładnie miejscu te prace i jaki objazd proponujesz?
Sick napisał(a):Raul73 napisał(a):
Tegorocznym problemem na trasie przez Cieszyn i Trinec jest remont tej trasy, który właśnie się zaczął i ma trwać do końca roku (Pepiki wymieniają nowy, 3-letni asfalt na jeszcze nowszy ), ale da się to łatwo objechać.
Wiem, że to może nie do końca odpowiedni wątek by o to pytać w tym miejscu, ale dla osób wybierających 86 to istotna informacja.
Czy możesz napisać w którym dokładnie miejscu te prace i jaki objazd proponujesz?
Raul73 napisał(a):A widzieliście nawierzchnię na odcinku Skalite - Svrcinovec?
1:1
mcbas napisał(a):Cześć.
W tym roku jedziemy 86 węgierską do Chorwacji. Wujek gugle przekonuje mnie, że z Łodzi koniecznie powinienem pojechać A1 do granicy czeskiej w Gorzyczkach. Tak ma być krócej i szybciej niż przez Cieszyn albo Zwardoń...
Przewertowałem ten wątek z 2013 roku i nikt nic nie pisał o takiej trasie... dlatego bardzo proszę o jakieś info nt. tej opcji. Rzecz jasna bez winiet.
Pozdrawiam.
PS: uprzejmie proszę wyłącznie o dane, malkontentom z góry dziękuję...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi