Drodzy cromaniacy czy ktoś z Was nocował i może dać namiar na jakiś nocleg przy trasie 86 raczej już bliżej cro? a może gdzieś po chorwackiej stronie w okolicach cakovec?
za info będę bardzo wdzięczny.
marc napisał(a):Drodzy cromaniacy czy ktoś z Was nocował i może dać namiar na jakiś nocleg przy trasie 86 raczej już bliżej cro? a może gdzieś po chorwackiej stronie w okolicach cakovec?
marc napisał(a):Drodzy cromaniacy czy ktoś z Was nocował i może dać namiar na jakiś nocleg przy trasie 86 raczej już bliżej cro? a może gdzieś po chorwackiej stronie w okolicach cakovec?
anakin napisał(a):marc napisał(a):Drodzy cromaniacy czy ktoś z Was nocował i może dać namiar na jakiś nocleg przy trasie 86 raczej już bliżej cro? a może gdzieś po chorwackiej stronie w okolicach cakovec?
Tu nic nie ma?
Krzysztof66 napisał(a):marc napisał(a):Drodzy cromaniacy czy ktoś z Was nocował i może dać namiar na jakiś nocleg przy trasie 86 raczej już bliżej cro? a może gdzieś po chorwackiej stronie w okolicach cakovec?
Nocowałem tu http://noclegguru.pl/nadasd. Szału nie było, ale na jedną noc może być. Polecam na śniadanie jajecznicę z szynką.
marc napisał(a):w tym opisie sprawdzałem, wpisy odnośnie Węgier dotyczą Balatonu, a przez pozostałe 77 stron tego wątku raczej przebijać się nie będę, bo dotyczą połowy europy, tym bardziej, że noclegowanie przy 86 raczej popularne nie jest - sam bym nad tą opcją się nie zastanawiał, gdyby nie to, że będę miał 2,5 letnią córe na pokładzie i że zamierzam dojechać do montenegro.
filipo napisał(a):Zastanawiam się tylko czy gra jest warta świeczki. Winieta na Węgry jest dość tania a jadąc drogą M1 a później odbijając na E71 i dalej M7 do przejścia w Letenye robimy około 70 km więcej niż wybierając trasę 86 którą pomimo krótszej drogi i tak jedzie się dłużej niż jadąc niż w wariancie alternatywnym.
Czy ktoś jechał M1 w kierunku M7?
Jakie są wasze opinie?
slr napisał(a):@Sick ja bede jechal z Katowic przez Tychy (bo jedziemy ze znajomymi z Tychow) wlasnie 86 po poradach tutaj od ludzi. Jedziemy 7.07 nad ranem kolo 3 wyjazd z Tychow.
Nizej moja mapa od Katowic do miejscowosci gdzie jedziemy (Srima kolo Vodice):
http://goo.gl/maps/7XCHS
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi