Manga napisał(a):Każdy (albo prawie każdy )te 10 czy 20 dokłada do ograniczeń,nie czarujmy się.
No to skoro zbliżamy się do tego tematu, to jak sprawa wygląda na Wegrzech z patrolami policyjnymi?
Do tej pory jeździłem autostradą via Budapeszt i temat patroli niespecjalnie mnie obchodził. Jadąc zaś przez Słowację po prostu trzymałem się ichniejszych ograniczeń. Niestety po spojrzeniu na zegarek na granicy węgierskiej wywołało to we mnie frustrację, gdyż czas przejazdu daleko odbiegał od zdrowego rozsądku. Toteż w tym roku Słowację przelecę autostradą, a Węgry chcę przetestować jadąc drogą "86" w nadziei, że miejscowości będzie znacznie mniej, niż w Słowacji. Bo także nie zamierzam nadmiernie "piratować", choć obyczaje policji węgierskiej warto mimo wszystko znać
No niestety słowackie i węgierskie autostrady nie mają ochoty współgrać ze sobą tak, żeby się sensownie łączyły w drodze do Chorwacji i wypada, albo autostrada w Słowacji i zwykła droga na Wegrzech, albo zwykła droga w Słowacji i autostrada na Węgrzech.