KrisM napisał(a):Mikken ale jakie tunele?? jadąc przez Czechy - Austrię (Bohumin - Mikulov - Wiedeń - Graz) nie ma tuneli po drodze. no chyba, że piszesz o trasie przez Niemcy i dalej na Salzburg przez Alpy;-)
KrisM napisał(a):Mikken ale jakie tunele?? jadąc przez Czechy - Austrię (Bohumin - Mikulov - Wiedeń - Graz) nie ma tuneli po drodze. no chyba, że piszesz o trasie przez Niemcy i dalej na Salzburg przez Alpy;-)
arek71 napisał(a):A tak dokładniej to gdzie ten Dracula
Miken77 napisał(a):Tak na poważnie to powiem (napiszę) tak...brak jest dla mnie negatywnych powodów, dla których miałbym nie jechać przez Węgry. Miło, taniej niż przez Austrię, z dobrym jedzeniem i tanim noclegiem do wyboru i koloru. Mogą być termy, Balaton, wedle uznania.
Pewnie, znaczenie ma, z którego miejsca w PL startujemy. Ja startuję z takiego, że równie dobrze mógłbym jechać przez Austrię...ale nie pojadę przez nią
KrisM napisał(a):Miken77 napisał(a): Miło, taniej niż przez Austrię, z dobrym jedzeniem i tanim noclegiem do wyboru i koloru. Mogą być termy, Balaton, wedle uznania.
no a czeski knedlik z gulaszem i do tego kufel zimnego czeskiego piwa to co?:)
Iggy napisał(a):W zeszłym roku jechałem przez Bańską Bystrzycę i potem przez Węgry autostradami.
W tym roku chcę inaczej: autostradą przez Słowację i "86" przez Węgry. Ile w zeszłym roku zajął Wam przejazd tą trasą, czyli od granicy w Rajce do Letenye? To jakieś 220km, jak dobrze liczę.
Iggy napisał(a):W tym roku chcę inaczej: autostradą przez Słowację i "86" przez Węgry. Ile w zeszłym roku zajął Wam przejazd tą trasą, czyli od granicy w Rajce do Letenye? To jakieś 220km, jak dobrze liczę.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi