vin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):North Slav napisał(a):Z wrzucanych tutaj mapek od węgierkiej policji trasa 86 jest od 1-go niedostępna, ktoś może potwierdzić?
Od którego 1-go
1.09.2020
A jaki powód ?
vin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):North Slav napisał(a):Z wrzucanych tutaj mapek od węgierkiej policji trasa 86 jest od 1-go niedostępna, ktoś może potwierdzić?
Od którego 1-go
1.09.2020
North Slav napisał(a):Z wrzucanych tutaj mapek od węgierkiej policji trasa 86 jest od 1-go niedostępna, ktoś może potwierdzić?
Janusz Bajcer napisał(a):North Slav napisał(a):Z wrzucanych tutaj mapek od węgierkiej policji trasa 86 jest od 1-go niedostępna, ktoś może potwierdzić?
Skoro to data 1.09.2020 r. - to nie potwierdzam.
rocker napisał(a):Panowie,
planuję wyjazd w przyszłym tygodniu w czwartek w nocy, trasa przez SK (D1 od Zywca lecąc), dalej HU (86) i zjazd na Lendavę. Jadę w nocy, ale jedna rzecz mnie wciąż martwi, to te sławne korki na granicach, wybieram to przejście bo tam zapewne korków nie będzie, ale może ktoś mi coś ewentualnie doradzi?
dids76 napisał(a):(...) Nawet w najwiekszym szczycie wakacyjnym jakiś większych utrudnień nie było.
slr napisał(a):Witam serdecznie
. Wspomniano tam że droga ta podlega już opłacie tak samo jak autostrada która leci obok. Dopytałem wstawiającego i potwierdził że w 2021 mandat na 800 euro dostał jego znajomy
SebastianM napisał(a):slr napisał(a):Witam serdecznie
. Wspomniano tam że droga ta podlega już opłacie tak samo jak autostrada która leci obok. Dopytałem wstawiającego i potwierdził że w 2021 mandat na 800 euro dostał jego znajomy
Pierwsze słyszę, też jechałem w zeszłym roku, może wpakował się na autostradę ?. Było tak, że na zjeździe z autostrady na Lendavę stali i wlepiali mandaty, ale po 100 € . Na 100 % możesz zjechać na rondzie na Ulicę Główną i kontynuować do Lendavy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi