Witam
Czy "stare" przejście w Letenye jest czynne ?
tre_k napisał(a):Ja mam tomtom fotoradary i ostrzega o wszystkim
nlock napisał(a):Witam
wielbiciel napisał(a):nlock napisał(a):Witam
Jest czynne, tylko wyjazd i wjazd na autostradę chorwacką trochę inaczej przebiega, z przesunięciem o jeden węzeł dalej (bliżej) Zagrzebia, GM dobrze prowadzi.
marekkowalak napisał(a):wielbiciel napisał(a):nlock napisał(a):Witam
Jest czynne, tylko wyjazd i wjazd na autostradę chorwacką trochę inaczej przebiega, z przesunięciem o jeden węzeł dalej (bliżej) Zagrzebia, GM dobrze prowadzi.
Ale to chyba nie zmiana na stałe, tylko na czas remontu ostatniego węzła?
Wiadomo może, jak długo to potrwa?
wielbiciel napisał(a):marekkowalak napisał(a):wielbiciel napisał(a):nlock napisał(a):Witam
Piszą coś o 3-05-2020, ale u południowców to różnie bywa.
https://www.hak.hr/info/stanje-na-cestama/#
wielbiciel napisał(a):Piszą coś o 3-05-2020, ale u południowców to różnie bywa.
Gonzales napisał(a):Remont na autostradzie jest do 5-03-2020.
Gonzales napisał(a):wielbiciel napisał(a):marekkowalak napisał(a):wielbiciel napisał(a):nlock napisał(a):Witam
Piszą coś o 3-05-2020, ale u południowców to różnie bywa.
Remont na autostradzie jest do 5-03-2020. Stare przejście (normalnie dla ruchu towarowego) w sezonie wakacyjnym czyli od od 01.06 do 31.08 jest czynne dla wszystkich.
Z innego źródła mam informację że jest czynne cały rok. Tak czy siak w sezonie można z niego skorzystać.
Pozdrowienia.
szalpytona napisał(a):Na chwilę obecną nawigacja google pokazuje że za tym starym przejściem Letenye nie ma możliwości zjazdu na autostradę w chorwacji więc samo przejscie też radze się upewnić czy działa
axlgks napisał(a):szalpytona napisał(a):Na chwilę obecną nawigacja google pokazuje że za tym starym przejściem Letenye nie ma możliwości zjazdu na autostradę w chorwacji więc samo przejscie też radze się upewnić czy działa
Potwierdzam, mi tak samo teraz pokazuje. Mile widziane od kogoś kto miał okazję przejechać.
szalpytona napisał(a):Na chwilę obecną nawigacja google pokazuje że za tym starym przejściem Letenye nie ma możliwości zjazdu na autostradę w chorwacji więc samo przejscie też radze się upewnić czy działa
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi