waldi55555 napisał(a):Z innej beczki winietę na węgry kupie w miejscowości rajka ale czy trzeba zjeżdżać do miasteczka?
jackq napisał(a):Jak co roku mam zamiar jechać przez Węgry. Patrzę na mapkę a tu wynika, że odcinek z Csornej do Szombathley już jest płatny.
http://toll-charge.hu/articles/article/road-network
Chyba jednak trzeba będzie kupić winietkę i odpadnie kombinowanie na M15/M1 i przy Letenye.
Toranaga napisał(a):waldi55555 napisał(a):Z innej beczki winietę na węgry kupie w miejscowości rajka ale czy trzeba zjeżdżać do miasteczka?
A nie lepiej kupić przed wyjazdem on-line?
krzyswerm napisał(a):Toranaga napisał(a):waldi55555 napisał(a):Z innej beczki winietę na węgry kupie w miejscowości rajka ale czy trzeba zjeżdżać do miasteczka?
A nie lepiej kupić przed wyjazdem on-line?
No właśnie. Przed chwilą zakupiłem winietki słowackie i węgierskie, online, nie wychodząc z domu, wydrukowałem potwierdzenia i fertig.
Strony: słowacka,węgierska
Toranaga napisał(a):Przecież możesz kupić na 10 min przed wyjazdem, a nawet w trasie na postoju.
Stanley_1985 napisał(a):Hmm...niebawem wyjazd i zastanawiam się czy kupować winietke i jechac M86 czy starą 86. Jechał ktoś ostatnio? I jak to widzicie?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi