gertstary1 napisał(a):niestety jedziemy teraz na 2 auta z noclegiem na Wegrzech i wjazd do CRO w sobote ok 8 rano mnie przeraża,wcześniej jak jeżdzilismy sami-wjazd byl 5 rano,stania na 10 min
gertstary1 napisał(a):http://www.24sata.hr/news/plenkovic-u-b ... ama-522327
mapex2608 napisał(a):Jadę po raz pierwszy do Chorwacji, przeanalizowałem kilka wariantów proponowanych na tym forum. Wybrałem jeden z nich i prawdopodobnie tak pojadę. W kolejnych latach o ile znów zdecydujemy się jechać do tego kraju, wybiorę z pewnością inną trasę. Wyruszam w sobotę wieczorem, no i mam zamiar " łyknąć" tę trasę na tzw jeden raz. A oto ten wariant. Wiem, wiem, nic nowego ))) https://goo.gl/maps/CPQpGoTiNqn
mapex2608 napisał(a):Jadę po raz pierwszy do Chorwacji, przeanalizowałem kilka wariantów proponowanych na tym forum. Wybrałem jeden z nich i prawdopodobnie tak pojadę. W kolejnych latach o ile znów zdecydujemy się jechać do tego kraju, wybiorę z pewnością inną trasę. Wyruszam w sobotę wieczorem, no i mam zamiar " łyknąć" tę trasę na tzw jeden raz. A oto ten wariant. Wiem, wiem, nic nowego ))) https://goo.gl/maps/CPQpGoTiNqn
bronks napisał(a):Kolego, jeśli jedziesz pierwszy raz to zwróć uwagę (jeśli pojedziesz na GPSa ), że GM wytyczyło Ci trasę przez Oszczadnicę, a nie przez Czadcę (jadąc od Skalite za Zwardoniem).
Miejscami ta trasa wygląda tak jakbyś jechał z od Imielina na Czarnuchowice skręcając przed dawną Bliską w lewo (mam nadzieję, że wiesz co mam na myśli ) dodając jeszcze ostre zakręty i podjazdy.
ANOOK napisał(a):Informacja te kiero zilina-zywiec-jaka-droga-t28973-195.html nie bardzo nastraja optymizmem. Miejmy nadzieję że zdążą do lata. Też czekam na świeże informacje o tym odcinku chociaż jadę dopiero we wrześniu. Może po weekendzie majowym ktoś podrzuci trochę więcej informacji
ANOOK napisał(a):Informacja te kiero zilina-zywiec-jaka-droga-t28973-195.html nie bardzo nastraja optymizmem. Miejmy nadzieję że zdążą do lata. Też czekam na świeże informacje o tym odcinku chociaż jadę dopiero we wrześniu. Może po weekendzie majowym ktoś podrzuci trochę więcej informacji
kanarowski napisał(a):Też jedziemy we wrześniu i mam nadzieję, że tym nowym odcinkiem od Zwardonia już pojadę . Zauważyłem, że na googlach jeszcze nie ma zaznaczonej nowej obwodnicy miejscowości Zalalovo na drodze nr 86 na Węgrzech, natomiast na mapie viamichelin już jest.
kanarowski napisał(a):ANOOK napisał(a):Informacja te kiero zilina-zywiec-jaka-droga-t28973-195.html nie bardzo nastraja optymizmem. Miejmy nadzieję że zdążą do lata. Też czekam na świeże informacje o tym odcinku chociaż jadę dopiero we wrześniu. Może po weekendzie majowym ktoś podrzuci trochę więcej informacji
Też jedziemy we wrześniu i mam nadzieję, że tym nowym odcinkiem od Zwardonia już pojadę . Zauważyłem, że na googlach jeszcze nie ma zaznaczonej nowej obwodnicy miejscowości Zalalovo na drodze nr 86 na Węgrzech, natomiast na mapie viamichelin już jest.
tolek1 napisał(a):kanarowski napisał(a):Zauważyłem, że na googlach jeszcze nie ma zaznaczonej nowej obwodnicy miejscowości Zalalovo na drodze nr 86 na Węgrzech, natomiast na mapie viamichelin już jest.
Mam "automapę" z marca tego roku i jest już zaznaczona obwodnica tej miejscowości. Czyli powinna być już przejezdna.
darekvideo napisał(a):Potwierdzam. Jechałem 27 kwietnia. Razem z żoną wspólnie stwierdziliśmy, że jest dalej ale lepiej niż przez CZ-A.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi