JacekL napisał(a):Koledzy - obecnie aktualny czas przejazdu ze Słowenii (od Redics) do granicy w Bratysławie drogą 86 i M86 wynosi 2 godź 45 min.(
Krzysztofx11 napisał(a):Witam , mógłbym prosic o zamieszczenie mapy z trasa przejazdu ( bez winiety ) od Csorna do Szombathely a najlepiej od samej Bratisłavy . Jechałem w tamtym roku w wakacje i jechało sie rewelacyjnie - zwłaszcza jak wracałem bo jechałem otwartymi odcinkami expresówki . Teraz widze ze czesc odcinków jest płatna , jezeli ma ktos sprawdzona tarase na dzien dzisiejszy z ominięciem odcinków płatnych to prosze o zamieszczenie
pozdrawiam : Krzysztof
Krzysztofx11 napisał(a):Witam , mógłbym prosic o zamieszczenie mapy z trasa przejazdu ( bez winiety ) od Csorna do Szombathely a najlepiej od samej Bratisłavy . Jechałem w tamtym roku w wakacje i jechało sie rewelacyjnie - zwłaszcza jak wracałem bo jechałem otwartymi odcinkami expresówki . Teraz widze ze czesc odcinków jest płatna , jezeli ma ktos sprawdzona tarase na dzien dzisiejszy z ominięciem odcinków płatnych to prosze o zamieszczenie
pozdrawiam : Krzysztof
krasiu666 napisał(a):W tym roku też planuję drogę przez Węgry ze spaniem w okolicach granicy Cro/H.
Może macie jakieś sprawdzone miejscówki. ?
Janusz Bajcer napisał(a):krasiu666 napisał(a):W tym roku też planuję drogę przez Węgry ze spaniem w okolicach granicy Cro/H.
Może macie jakieś sprawdzone miejscówki. ?
To nie w tym wątku pytanie
Raczej w tym >>> gdzie-spac-w-drodze-do-hr-i-z-powrotem-polecamy-i-odradzamy-t17806-2940.html
krasiu666 napisał(a):Na forum już trochę jestem i mniej więcej się orientuje co gdzie i jak.
Pozdrawiam.
tolek1 napisał(a):Proponuję przez Szombathely i dalej przez Zalaegerszeg. Podobno jest już czynny "szybki" ale płatny odcinek Csorna - Szombathely, który nie jest naniesiony na mapę.
Mosqito napisał(a):Stoją z lornetką i radarem na górze wiaduktu kilka kilometrów przed Szombathely i lunetują jadących od strony Csornej.
Info z września
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi