jum60 napisał(a):Jechałem do końca 86 i dalej przez Słowenię aż do upragnionej Chorwacji.
jum60 napisał(a):Panowie z Polski wyjechałem 10.06.2011 r. i jechałem przez Słowację i oczywiście Węgry, a co za tym idzie trasą nr. 86. Poza trzema wahadłami na samym początku trasy droga jest dobrze przygotowana na sezon wakacyjny. Denerwujące są jedynie te ograniczenia prędkości w mieście do 30 km/h. Wracam 25.06.2011r. również tą trasą.
mickanovi napisał(a):wynika, iż wahadełka są na początku trasy.
Iggy napisał(a):mickanovi napisał(a):wynika, iż wahadełka są na początku trasy.
Fakt
Tak to jest, jak się pisze pytania na raty...
Tak czy inaczej nadal jestem zainteresowany relacją kogoś, kto jechał od Vasegerszegu na południe w kierunku Zalaegerszeg z pominięciem Szombathely i drugiej części trasy 86.
jum60 napisał(a):Panowie z Polski wyjechałem 10.06.2011 r. i jechałem przez Słowację i oczywiście Węgry, a co za tym idzie trasą nr. 86. Poza trzema wahadłami na samym początku trasy droga jest dobrze przygotowana na sezon wakacyjny. Denerwujące są jedynie te ograniczenia prędkości w mieście do 30 km/h. Wracam 25.06.2011r. również tą trasą.
Iggy napisał(a):tatamarcela napisał(a):skoro mickanovi napisał, że 3 wahadła są na początku tej trasy to co chcesz pominąć w drugiej części 86-ki??
Słowenię Taką mam ideę, by jechać przez Gorican... A więc i przez Zalaegerszeg oraz Letenye.
greenrs napisał(a):jum60 napisał(a):Panowie z Polski wyjechałem 10.06.2011 r. i jechałem przez Słowację i oczywiście Węgry, a co za tym idzie trasą nr. 86. Poza trzema wahadłami na samym początku trasy droga jest dobrze przygotowana na sezon wakacyjny. Denerwujące są jedynie te ograniczenia prędkości w mieście do 30 km/h. Wracam 25.06.2011r. również tą trasą.
No to mamy wreszcie aktualną i rzeczową informację. Wynika z niej, że od początku maja coś się poprawiło. Ciekawi mnie jeszcze co z tymi uskokami między nowym i starym asfaltem, rujnującymi zawieszenie. ??
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi