napisał(a) wielbiciel » 18.06.2016 22:18
ELIMAR napisał(a):misiaczek-bartek napisał(a):a jechałaś w dzień czy w nocy? Ile faktycznie jest tych mijanek? Mogłabyś podać miasta gdzie były kontrole?
Jechałam w dzień, tak między 15.00 a 18.00.
Ruch tirów spory niestety.
Jechałeś w ciągu tygodnia, więc nie dziwota że sporo tirów po trasie
Mijanki za Szombately głownie.
W niektórych miejscach czas oczekiwania na zmianę świateł ponad 5 minut.
W zeszłym roku były bodajże cztery pomiędzy Zalalóvć a Szombathely, faktycznie czas oczekiwania na niektórych był do 5min, lecz w niedzielę nie było z tym problemu, po kilka aut w kolejce.
Poniżej w poście ktoś pisze ,że przepatrzył google ze wzgledu na ograniczenia do 30 km/h i że nie jest aż tak źle ale jechałam to wiem - w każdym większym miasteczku ograniczenie jest niestety
Widzisz ja też co roku wracam 86, nie zawsze całą i z ciekawości sprawdziłem jak to jest z tymi ograniczeniami, gdyż nie kojarzyłem że w każdej miejscowości były i faktycznie mam rację. Po prostu
nie w każdej, tylko gdzie ma być
ograniczenie ze względu bezpieczeństwoa. Nie pisz ogólnikami, bo zmienia to obraz rzeczywistości.
Policja stacjonarna z radarem stała w Lenti i po drodze z radarem jakieś inne służby miejskie . Niestety nie zapamiętałam miejscowości ( może to przez ichni język
).
Poza tym kilka wozów policyjnych jadących po trasie.
To normalne, tym bardziej w tygodniu, ale jadąc przepisowo nie mamy się czego obawiać.
Tak na przyszłość, na forum powinniśmy udzielać bardziej precyzyjnych informacji.