No to mnie kurcze zmartwiliście.
Rozumiem, że jedyną słuszną alternatywą jest płatna autostrada przez Budapeszt ?
ita napisał(a):jak to czytam to mi się płakać chce, jak to nie wejść w "Czornej" na obiad?
jadę dopiero w sierpniu więc może już będzie lepiej?
będę śledzić te wieści
to ja ewa napisał(a): na Węgrzech jest zakaz ruchu ciężarówek w weekendy.Czy może ktoś potwierdzić tę wiadomość?
kulka53 napisał(a):to ja ewa napisał(a): na Węgrzech jest zakaz ruchu ciężarówek w weekendy.Czy może ktoś potwierdzić tę wiadomość?
Zwykle jeździłem 86 (i nie tylko tą trasą) w weekendy..... ciężarówki zawsze były, zwłaszcza na 86...
Czy zakaz jest, nie wiem, nawet jak tak, to nie jest przestrzegany.
to ja ewa napisał(a):ita napisał(a):jak to czytam to mi się płakać chce, jak to nie wejść w "Czornej" na obiad?
jadę dopiero w sierpniu więc może już będzie lepiej?
będę śledzić te wieści
Ależ dlaczego ita chcesz od razu płakać?Ja przyjęłam założenie,że podróż tą trasą będzie poprostu trochę dłużej trwała.No bo może nie dłużej jak 2 godziny?A jak będzie krócej to będę mile zaskoczona.
Jadę w sobotę 19 czerwca,na Węgry powinnam wjechać ok.godz.14-15
Gdzieś obiło mi się o oczy,że na Węgrzech jest zakaz ruchu ciężarówek w weekendy.Czy może ktoś potwierdzić tę wiadomość?
kemotik napisał(a):A co myślicie o takiej trasie?
http://tinyurl.com/38r5y66
80 km krócej niż przez Budapeszt, czasowo mniej więcej to samo, widzę w tej chwili oszczędność na paliwie. Pytanie w jakim stanie jest ten "skrót" autostrady?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi