przemol.744 napisał(a):Mam do Was prośbę. Jadę pierwszy raz do Chorwacji i wybrałem trasę przez Wegry, pojadę 86 lub autostradą - wyjazd 10.07 powrót 25.07. W przypadku jazdy autostradą planuję kupić winietą miesięczną lecz wczoraj jeden ze znajomych powiedział mi że na Węgrzech są winiety jednodniowe i lepiej abym wykupił w/w w trakcie przejazdu przez Węgry. Czy wiecie coś o takich winietach?
kazow napisał(a):przemol.744 napisał(a):Mam do Was prośbę. Jadę pierwszy raz do Chorwacji i wybrałem trasę przez Wegry, pojadę 86 lub autostradą - wyjazd 10.07 powrót 25.07. W przypadku jazdy autostradą planuję kupić winietą miesięczną lecz wczoraj jeden ze znajomych powiedział mi że na Węgrzech są winiety jednodniowe i lepiej abym wykupił w/w w trakcie przejazdu przez Węgry. Czy wiecie coś o takich winietach?
pierwsze slysze o takiej winiecie, zawsze byly 1 tydzien/miesiac/rok
generał4101 napisał(a):WITAM WSZYSTKICH MAM PYTANIE;GDZIE POLECICIE ZATRZYMAĆ SIĘ JADĄC 86-NA OBIAD.ZA ZNACZĘ ŻE POSTÓJ BĘDĘ ROBIŁ W BRATYSŁAWIE [ZŁOTE PIASKI] A MOŻE MURSKO SREDIŚĆE JEST JAKAŚ KNAJPKA GODNA POLECENIA CZEKAM NA PROPOZYCIE
Pik71 napisał(a):Niewyspany czemu tak nie lubisz generała że polecasz najgorszą możliwą knajpę ?
trasa-86-wegry-obiad-t20144.html
mendoza1973 napisał(a):Od Kormendu jest 6 mijanek ze światłami , ja wczoraj przejechałem przez Węgry w 1.35 godz.(Koszeg-Redics) , więc tragedii nie było.
Sztyrlic69 napisał(a):mendoza1973 napisał(a):Od Kormendu jest 6 mijanek ze światłami , ja wczoraj przejechałem przez Węgry w 1.35 godz.(Koszeg-Redics) , więc tragedii nie było.
Witam czy tych 6 mijanek jest na odcinku od Kormendu do Redics ?????
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi