Prawdziwych przyjaciół poznaje się w komiksu
Ovo je, po riječima Milenka Perovića "najcrnogorskiji mogući pravopis"
zawodowiec napisał(a):Ovo je, po riječima Milenka Perovića "najcrnogorskiji mogući pravopis"
Mój pravopis jest mojszy niż twojszy, dlatego właśnie mój prawopis jest najmojszy!
Slavko S. napisał(a):zawodowiec napisał(a):Ovo je, po riječima Milenka Perovića "najcrnogorskiji mogući pravopis"
Mój pravopis jest mojszy niż twojszy, dlatego właśnie mój prawopis jest najmojszy!
Moja jest tylko racja i to święta racja.
Bo nawet jak jest Twoja... itp.
Katarzyna, co powiesz?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Slavko S. napisał(a):zawodowiec napisał(a):Ovo je, po riječima Milenka Perovića "najcrnogorskiji mogući pravopis"
Moja jest tylko racja i to święta racja.
Bo nawet jak jest Twoja... itp.
Katarzyna, co powiesz?
Kilka dni temu pojawiła się wzmianka o tym w jednym z hr portali internetowych... ciekawe... Jak dla mnie: czemu nie!
Pozdrówki
Pored toga krajem školske 2009/10 predavat ću crnogorski za djecu koja ide tamo sa školom na ljetovanje - što ću ja im kazati?
mariutto napisał(a):Witam!
Ja mam w planach studia związane z językiem chorwackim, gdyż jest to moja pasja, są one w Krakowie na UJ.
Chciałbym zapytać jak wygląda rekrutacja, gdyż strona internetowa tej uczelni nie odpowiedziała mi na to pytanie.
mariutto napisał(a):Witam!
Ja mam w planach studia związane z językiem chorwackim, gdyż jest to moja pasja, są one w Krakowie na UJ.
Chciałbym zapytać jak wygląda rekrutacja, gdyż strona internetowa tej uczelni nie odpowiedziała mi na to pytanie.