Witam po powrocie. Jola, ale fajna fota z wakacyjnego spotkania

Ela, niestety na wypad do Budvy i spotkanie z Wami zabrakło czasu

pzdr svima
Kamil
mag.o napisał(a):Czy gdzieś na 208. stronach moge znalezc tekst:Magazin - Ti Si Zelja Moga Zivota?
mag.o napisał(a):Szczerze się przyznam, że przebrnęłam prez całe 208 stron Akademii. Zrobiłam notatki, wypisałam sobie zwroty, ciekawe słówka. Wydrukowałam nawet teksty piosenek i nagrałam płytkę z chorwacką muzyką:) Teraz spędzam wieczory na rozszyfrowywaniu tekstów i oczywiście...próbie tworzenia samodzielnych smsów![]()
Oficjalnie proszę zatem do przyjęcia mnie w progi Akademii.
mantalnie przygotowana na naukę ( dzieki tym 208. stronom ) mag.o - vještica![]()
zawodowiec napisał(a):moze 'loše se osjećam' zamiast 'slabo mi je'?
imam razlog za radost
ti si vrijednije od zlata
Jola, popraw, ja jak zwykle na czuja...
mag.o napisał(a): Pomożecie?
mag.o napisał(a): " Ti si jedinstvena djevojka toliko draga srcu mom. Nitko nikad mi nije posvetio toliko zelje ni paznje ka stosi, pa si mom srcu sve draza"
jak to rozumieć?
"Jesteś wyjątkową dziewczyną tak drogą memu sercu. Nikt nigdy ... i tu mam problem... "
Jolanta Michno napisał(a):mag.o napisał(a): Pomożecie?
Pomożemy. :lol:mag.o napisał(a): " Ti si jedinstvena djevojka toliko draga srcu mom. Nitko nikad mi nije posvetio toliko zelje ni paznje ka stosi, pa si mom srcu sve draza"
jak to rozumieć?
"Jesteś wyjątkową dziewczyną tak drogą memu sercu. Nikt nigdy ... i tu mam problem :) ... "
Początek jak najbardziej tak.
A dalej... Hmmm...
Nikt nigdy nie poświęcił mi tyle chęci (powiedzmy... tyle serca) i uwagi, co Ty. Jesteś coraz droższa memu sercu.
Kamil, popraw... bo ja też na czuja... :)
Pozdrav
Jola