Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Akademia Języka Chorwackiego.

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 12.05.2005 14:57

No, to jeszcze jedna myśl z tych, które nam dała Dominika. Nadal o facetach. :wink: :lol:

Problem je u tome da mi je Bog dao mozak i penis, ali krvi
samo toliko da napaja jedno od toga.

Problem jest w tym, że Bóg dał mi mózg i penisa, ale krwi tylko tyle, żeby ... napełnić, napoić... tylko jedno z nich.

Biedni faceci. :wink: :lol:
Któż to tak napisał??? Jakiś samokrytyczny muškarac??? 8O :wink: :lol:
mania
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mania » 12.05.2005 16:22

Witam wszystkich!!! :)

Przepraszam,ze tak bezczelnie sie wtracam,ale podziwiam Was i zazdroszcze :)!!!!Pare miesiecy temu miałam juz do Was dołoczyc bo tez sie ucze chorwackiego i planuje zamieszkac w Chorwacji na stałe, ale nistety nie miałam ani chwili czasu, lecz teraz naszczescie wszystko wrocilo do normy :) I mam pytanko: moge jeszcze sie przyłaczyc?? :oops:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 12.05.2005 17:07

Mania :D - witaj serdecznie :D
Jasne że możesz dołączyć :lol:
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 12.05.2005 17:45

Dobrodošla Mania!
Pamiętam jak przyszłaś do Akademii Ziomalko Zawodowca! To już dawno było. Parę miesięcy temu.

Tyle czasu na wagarach... no, no... :wink: :lol:

Twoje miejsce stale na Ciebie czeka! :D
Tylko... koniec z wagarami!!! :wink: :lol: No... chyba, że od czasu do czasu. :wink:

Pozdrav
Jola
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 12.05.2005 17:50

Jolanta Michno napisał(a): Koleżanko Dru! Ti si zakasnila (spóźniłaś się) na zajęcia, ale... po znajomości... :wink: :D

Masz trochę trudniejszy, ale sobie poradzisz. :wink: :)

- Prijatelju, hoćeš li mi sutra posuditi 200 kuna?
- A, zašto me to danas pitaš?
- Zato jer uvijek kažeš: E, da si me pitao jučer, sigurno bih ti posudio...

posuditi - pożyczyć

W razie czego, pytaj! :)

Koleżanko! Wieczór niedługo, a praca nie wykonana. :wink:

Warto sobie przypomnieć:
sutra - jutro,
danas - dzisiaj
jučer - wczoraj
sigurno - na pewno, (pewnie)

Dru, nie daj się dłużej prosić!!! :wink: :D

Bok!
Jola
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 12.05.2005 18:05

Oops :oops: - faktycznie dziś coś niekontaktowa jestem i zawaliłabym zajęcia :oops:
-przyjacielu zechcesz mi pożyczyć jutro 200 kun ?
- a dlaczego mnie dzisiaj pytasz ?
- dlatego że zawsze mówisz :e, jakbyś zapytał wczoraj na pewno bym ci pożyczył :twisted:
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 12.05.2005 18:11

Fantastično, Koleżanko Dru! 8) :D

Dobrze, że Ci przypomniałam. :D
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 12.05.2005 18:16

No pewnie że dobrze :lol:
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 12.05.2005 22:14

Dobra večer!

Jeszcze raz ja. Jako, że jutro może być ciężko z moją obecnością na porannych zajęciach, wrzucę już małe co nieco.
Natknęłam się na to rano podczas poszukiwań, jak to jest z "vrati se..." i ... rozśmieszyło mnie.

W zasadzie to coś dla Bazyla :wink: , on lubi takie klimaty, ale nie wiem, czy Bazyl chodzi rano na zajęcia. Kto chce, niech przetłumaczy. Chociaż na poljski już nie brzmi tak dobrze. :lol:

"Koliko prozora ima dvor, koliko iglica ima bor, koliko zvjezdica na nebu sja, toliko te volim ja!!!"

"Koliko u satu ima minuta, toliko te želim poljubiti puta."

:lol: :lol: :lol:

Laku noć svima!
Jola
dominika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dominika » 12.05.2005 23:01

Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prešute.
Nie jest interesujące, co kobiety mówią, interesujące jest to, co przemilczają.

Nie jest interesujące, co Ci kobiety mówią, interesujące jest to, co przemilczają.
dominika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dominika » 12.05.2005 23:04

Ne mogu zakasniti na posao - nie mogę spóźnić się do pracy
Srešćemo se opet? - spotkamy się znowu?

to pierwsze jest ok, a to drugie...hmhmhmhm
Hoćemo se opet sresti? - nekako mi je prirodnije ovako.
dominika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dominika » 12.05.2005 23:08

Seks je nasljedan. Ukolko ga vaši roditelji nikada nisu imali velike su šanse da i sa vama bude isto

Seks jest dziedziczny. Jezeli wasi rodzice go nie mieli, duze sa szanse ze i wy bedziecie mieli tak samo.
michalina
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalina » 12.05.2005 23:24

W odniesieniu do tego, co napisała Jola skojarzył mi się jeden SMS - może się przyda któremuś z chłopaków jeżeli zdecydują się powrócić na zajęcia :)

Cvjeta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog tko šalje, pa nek ruža cvjeta i dalje!!!

laku noć
dominika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dominika » 13.05.2005 06:02

Žene neće nikad biti ravnopravne s muškarcima sve dok ne iziđu na ulicu
ćelave i s pivskom trbušinom a da su pritom i dalje uvjerene da se dopadaju
suprotnom spolu.

Kad ti neka druga žena otme muža, nema bolje osvete nego da joj ga
prepustiš
.

Klinac pita oca: Koliko košta ženidba?
Otac: Ne znam, sine. Još i sad plaćam.
dominika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dominika » 13.05.2005 06:08

dla Joli :lol:

jak cos jest niezrozumiale to napisz :lol:

Dragi Djed Mraz,
Mora da si iznenadjen što ti pišem danas, 26. prosinca, ali htio bih razjasniti neke stvari koje su se desile od početka ovog mjeseca od kada sam ti poslao pismo sa mojim željama za Božić. Pisao sam Ti da želim bicikl, rolsuhe, Matchbox pistu s autićima i loptu.
Potrgao sam se od učenja cijele godine, nisam markirao ni minute i čak sam dolazio ranije u školu kad je snijeg napadao jedan metar ispred moje kuće. A da ti ne govorim o tome da sam bio najbolji učenik iz matematike, te sam osvojio prvenstvo Zagreba u natjecanju najboljih matematičara svih osnovnih škola. Na cijelom kvartu nije se nitko bolje ponašao od mene, ni moj stariji brat Perica, ni mama ni tata, susjede da ne računam, a čak mi je i Marica prišla i rekla kako sam se popravio. Išao sam na misu svake nedjelje u jedanaest sati, popa samo što nije uhvatila kap svaki put kad me ugledao u crkvi, čak sam i bakama i dedama pomagao kad su prelazili preko ceste, pa sam dobio značku kao najbolji Mali Prometnik, od Prve Policijske Postaje tu na Trnju. A znaš kakvi su oni, kad te oni nagrade, onda fakat znaš da si stvarno bio dobar.
Kak imaš muda ostaviti mi ispod bora jebeni YoYo, jebale te čarape sa znakom Teletubiesa i onaj gradjevinski set! Koji kurac si ti mislio, debeli bradonjo, kaj misliš da sam se ja cijelu jebenu godinu mučio i trudio za ništa, jebali te ovakvi pokloni!! Kaj je najvažnije, mene si tako zajebao, a onom malom seronji iz kuće preko puta donio si toliko puno igračaka da nemreš 'nutra ni uc' koliko ih ima!
Nemoj slučajno da te vidim kako pokušavaš ući kroz dimnjak u moju kuću sljedeće godine! Sjebat ću te kao mladog majmuna, ti debeloguzac jedan. A onog tvog jelena gadjati cu zračnicom i preplašiti ga tako jako da šes morati pješke do jebenog Sjevernog Pola, isto kao sto sad i ja pješačim, jer mi nisi donio bicikl!!
Jebi se, Djede Mraze, sljedeće godine buš videl kakav sam ja zajeban petaš, ti debeli seronjo!!
Tvoj,
Mali Ivica
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka