napisał(a) Jolanta M » 19.04.2005 07:54
Bok Klapo!
Drusilla jak zwykle otworzyła bramy Akademii. Światła już nie trzeba palić, bo widno się wcześnie robi. Okna pootwierane (trochę chłodem ciągnie
) A vani... proljeće
Koleżanko! Rzeczywiście, Twoją ścieżką (doista, tvojom stazom) można wejść do Crotalku bez rejestracji... Ty to masz WEJŚCIA!!!
Ale... jak też wspominałam kiedyś - wszystko jest ruchome. Niedawno, przy okazji Wielkiego Wejścia Ramki mówiłam, że jest tam instrumentalna wersja chorwackiego hymnu (taka porządna). Była... przynajmniej z rok.
Ale... nie ma.
Znikła. Chyba, że z rana słabo widzę.
Wrócę jeszcze na chwilę do "Wilków"...
Jolanta Michno napisał(a): drusilla napisał(a):Przepiękna piosenka - musi wygrać .Ładniejszej nie słyszałam a przesłuchałam wszystkie tegoroczne kandydatki.I wcale nie jestem stronnicza
Nooo... zgadza się. Ale... nawet gdyby komuś się ewentualnie nie podobała to i tak należy spełnić obywatelski Cromaniacki obowiązek i gdy przyjdzie ta chwila ZAGŁOSOWAĆ.
Stronniczo i po znajomości!
Ale... jeżeli wyjdzie Boris i zaśpiewa tą piosenkę po angielsku....
to... nie patrząc na Cromaniackie obowiązki obywatelskie...
powiem... BAŠ ME BRIGA!!!!!!!!!!
Ty, Boris, uważaj - to jest groźba!!!
Drusilla! Pomyślimy, czym Cię zaktywizować. Do poniedziałku jeszcze trochę czasu...
Pamiętam, że kiedyś chciałaś Mirka "Ne vjeruje srce pameti" i "Milo moje". I ktoś odpowiedział, że były. Ale... tak naprawdę, to chyba... nie było.
Pomyśl... I my też, (myślę), pomyślimy.
Milog dana svima!
Jola