mirko napisał(a):
Neeeeee, treba samo govoriti turbo hrvatskim jezikom i to je dovoljno da si turbo Hrvat
to se kaže rvat'na
mirko napisał(a):1. ktoś, kto nie ma pojęcia o języku polskim, bierze udział na polski forum???
mirko napisał(a):
2. ktoś, kto nie ma ani imienia, ani avatar chorwacki, uważa, że jest turbo Chorwatem???
Nives napisał(a):impresionirao si usput i naseg bucu
expert666 napisał(a):Nives napisał(a):impresionirao si usput i naseg bucu
a jel sam tebe?
Ala ala momci nemojte se grist ka bisni pasi.Tribamo bit slożni i veseli Udrite brigu i ljutnju na veseljeexpert666 napisał(a):mirko napisał(a):1. ktoś, kto nie ma pojęcia o języku polskim, bierze udział na polski forum???
jednog dana ću znati, i onda ću ja biti faca na ovom forumu kao ti sadmirko napisał(a):
2. ktoś, kto nie ma ani imienia, ani avatar chorwacki, uważa, że jest turbo Chorwatem???
glavno da si ti velika rvat'na a misli su ti više u poljskoj nego u hrvatskoj i ja bi isto tako reagirao da navijam za real madrid, a barci gledaju u leđa već 3 godine
budi malo tolerantniji, javljaš se, a nigdje te nisam spomenuoNives napisał(a):impresionirao si usput i naseg bucu
a jel sam tebe?
Ellone napisał(a):Hvala i laku noć
ili znaczy lub
Nives napisał(a):ma ti si meni skroz ok i nikako da shvatim zasto te je u isto vreme mirko doziveo kao r'vat'nu, a nas buca kao srbendu