Jak zwykle super rejs i możliwość zobaczenia dzięki Tobie miejsc od strony wody. Dziękuję

To gdzie teraz płyniemy ?

pozdrawiam, Michał
"majkik75"]Już koniec ? Tak nagle ... ?
Jak zwykle super rejs i możliwość zobaczenia dzięki Tobie miejsc od strony wody. Dziękuję![]()
To gdzie teraz płyniemy ?![]()
![]()
pozdrawiam, Michał
Rogata Beata![]()
Zaryzykuję stwierdzenie, że rogatą duszę też masz. Oczywiście w wielkim pozytywie
Bardzo miło było podróżować z Wami![]()
No i bardzo podziwiam wysiłek pisania relacji. To jest dla nas czytelników świetna nauka, zaś sam piszący pewnie też ma frajdę, ale to piszący wykonuje kawał robotyRogata Beata, do zobaczenia w kolejnej relacji, bo pewnie taka będzie
![]()
![]()
Taka zadzior kobieta
![]()
maslinka napisał(a):Dzięki za piękne zdjęcia SzybenikaMuszę wrócić do tego miasta.
Też jestem zdziwiona, że to już koniec. Piękne dzięki za ten rejsOstatnio, przez nawał pracy, zupełnie nie nadążałam. Ale już jestem
W nowej relacji też
dangol napisał(a):Jak zwykle z wami, cudowne było żeglowanie! Z przyjemnością "będę" na październikowym rejsie
![]()
pomorzanka zachodnia napisał(a):Dzięki za kolejny rejs , w którym mieliśmy szczęście też na chwilkę wziąć udział. A w tym roku to już na pewno zobaczę Szybenik.
![]()
piotrf napisał(a):Pływanie z Wami to czysta przyjemność , dziękuję za kolejną możliwość![]()
Zapisuję się też na kolejny rejs![]()
Pozdrawiam
Piotr
mchrob napisał(a):Dzięki za wytrwałość i kolejną super podróż w którą nas zabrałaś.
Powrót do Nasze relacje z podróży