Już koniec ? Tak nagle ... ?
Jak zwykle super rejs i możliwość zobaczenia dzięki Tobie miejsc od strony wody. Dziękuję
To gdzie teraz płyniemy ?
pozdrawiam, Michał
"majkik75"]Już koniec ? Tak nagle ... ?
Jak zwykle super rejs i możliwość zobaczenia dzięki Tobie miejsc od strony wody. Dziękuję
To gdzie teraz płyniemy ?
pozdrawiam, Michał
Rogata Beata Zaryzykuję stwierdzenie, że rogatą duszę też masz. Oczywiście w wielkim pozytywie
Bardzo miło było podróżować z Wami
No i bardzo podziwiam wysiłek pisania relacji. To jest dla nas czytelników świetna nauka, zaś sam piszący pewnie też ma frajdę, ale to piszący wykonuje kawał roboty Rogata Beata, do zobaczenia w kolejnej relacji, bo pewnie taka będzie Taka zadzior kobieta
maslinka napisał(a):Dzięki za piękne zdjęcia Szybenika Muszę wrócić do tego miasta.
Też jestem zdziwiona, że to już koniec. Piękne dzięki za ten rejs Ostatnio, przez nawał pracy, zupełnie nie nadążałam. Ale już jestem W nowej relacji też
dangol napisał(a):Jak zwykle z wami, cudowne było żeglowanie ! Z przyjemnością "będę" na październikowym rejsie
pomorzanka zachodnia napisał(a):Dzięki za kolejny rejs , w którym mieliśmy szczęście też na chwilkę wziąć udział . A w tym roku to już na pewno zobaczę Szybenik.
piotrf napisał(a):Pływanie z Wami to czysta przyjemność , dziękuję za kolejną możliwość
Zapisuję się też na kolejny rejs
Pozdrawiam
Piotr
mchrob napisał(a):Dzięki za wytrwałość i kolejną super podróż w którą nas zabrałaś.
Powrót do Nasze relacje z podróży