Fajne to
pozdrawiam, Michał
.png)
.png)
majkik75 napisał(a):Jak tak sobie czytam, to myślę, że jednym z najbardziej fascynujących doświadczeń jakie macie (dla mnie) w trakcie rejsu jest właśnie poznawanie się z ludźmi zupełnie obcymi. A to śpiewanie z kimś obok z łódki, a to wspólny wieczór, teraz jakaś starsza para. To jest takie fajne i szczereI mam wrażenie łódka staje się pokładem nie tylko do pływania ale wręcz trapem między ludźmi ...
Fajne to![]()
pozdrawiam, Michał
.png)
.png)
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Ale piękne zdjęcia z dziewczynamii Splitem w tle.

.png)
maslinka napisał(a):Ewa to Twoja dokładna kopiaMusiałam się dobrze przyjrzeć, żeby stwierdzić, że to ona jest na zdjęciach, a nie Ty
.png)
.png)
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):A miałam już pisać że w tym roku chyba mi się nie będzie chciało odwiedzać Splitu. Ale w sumie taki szalony wyskok późnym wieczorem? Wieczorem jeszcze nie byłam. Czemu nie?![]()
.png)
.png)
.png)
"crooopka"]Kilka dni mnie tutaj nie było, a takie piękne odcinki powstały..
Magiczne są te zdjęcia Splitu po zmroku oraz Ani i Ewy pośród kwiatów
Ja również zawsze z ciekawością i troszkę zazdrością czytam o nawiązywaniu przez Was nowych znajomości, zapraszania na pokład nowych ludzi - cudne to jestIle zasłyszanych historii... i Wy będziecie mieć piękne wspomnienia
.png)
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży