W Puciscy jeszcze nie byłam, ale na Twoich zdjęciach zawsze zachwyca
Kilka lat temu w Bolu kupiłam sobie bransoletkę z kamienia brackiego, uwielbiam ją. Masz może zdjęcia tych suvenirów, które kupiliście? Kolczyków wtedy nie widziałam...
Chris_M napisał(a):To faktycznie musiało być piękne!
"crooopka"]W Puciscy jeszcze nie byłam, ale na Twoich zdjęciach zawsze zachwyca
Kilka lat temu w Bolu kupiłam sobie bransoletkę z kamienia brackiego, uwielbiam ją. Masz może zdjęcia tych suvenirów, które kupiliście? Kolczyków wtedy nie widziałam...
Kapitańska Baba napisał(a):"crooopka"]W Puciscy jeszcze nie byłam, ale na Twoich zdjęciach zawsze zachwyca
Na żywo również jest piękna, musisz kiedyś ją odwiedzićKilka lat temu w Bolu kupiłam sobie bransoletkę z kamienia brackiego, uwielbiam ją. Masz może zdjęcia tych suvenirów, które kupiliście? Kolczyków wtedy nie widziałam...
Zrobiłam przed chwilką ale tylko swoich kolczyków - córa prezenty już dawno rozdała
Bransoletki też kiedys kupiłyśmy - z kamiennych kuleczek, takie śliczne
W Bolu jest dużo rzeczy z kamienia ale wiadomo - w miejscu wytwarzania ceny zdecydowanie niższe
"crooopka"]
Piękne te kolczyki <3
Uwielbiam takie pamiątki A niższe ceny to kolejny powód aby udać się kiedyś do Puciscy
"pavlo"]Bardzo nastrojowy odcinek relacji Te kamienne fotki świetnie oddają klimat miejscowości. Nie wiem tylko czy nie usiadłaś lwu/lwicy na ogonie Siedzi jednak zwierzę jak posąg, to chyba nie
Gitara w użyciu, to musiało być bardzo nastrojowo. A zapytam: zarówno Ty grasz na gitarze, jak i Twój mąż, macie jedną na pokładzie? A jeśli tak, to ciekaw jestem czy nie myśleliście o duecie na dwa instrumenty
"Chris_M"]
Czy to może w tym budyneczku?
Nigdy w Pucisce nie byłem, ale po obejrzeniu tych Twoich zdjęć, w tym roku chyba zaliczę je obowiązkowo
ada2417 napisał(a):Pucisce wygląda bajecznie na twoich zdjęciach, a w akompaniamencie z twoim śpiewem musiało być magicznie. Chyba przekonałaś mnie na wybór tegorocznych wakacji na Bracu.
="pavlo"
Ja mam skojarzenie, że to są szachy podwodne w wersji zespołowej, a ta pani na brzegu w zielonym kapelusiku to sędzia Ustawiła się tyłem, żeby obiektywnie oceniać przebieg gry Jak przystało na Pucisce, figury mają rzeźbione z kamienia, bo drewniane by się w wodzie nie sprawdziły białe pewnie wygrywają - jest ich pięć choć w szachach,... ilość nie zawsze oznacza przewagę