pavlo napisał(a):No i tak właśnie drażni się gościa co uwielbia się pławić w tych wodach
Jeszcze chwilka i sam tak popływasz Cierpliwości
pavlo napisał(a):No i tak właśnie drażni się gościa co uwielbia się pławić w tych wodach
michał1234 napisał(a):Cześć. Wracając do pierwszej strony: znowu super motyw muzyczny. Świetny kawałek i cała płyta.
I potem taka sama Wasza cała wyprawa. Pozdrawiam
„ Płyń, płyń Noe płyń i żyj, a utop to kim byłeś
Tatatatata popatrz ile ludzi
Płyń, płyń Noe płyń i żyj, jak nawet nie śniłeś”
Kapitańska Baba napisał(a):Ilość drzew na wyspie nas zadziwia i zachwyca.
[...]
I zielona Korcula.
I kolejny domek z prywatną palmą.
wiola2012 napisał(a):Przedwczoraj na Netflix oglądałam film (fabuła średnia i raczej niegodny polecenia), którego akcja dzieje się na chorwackiej wyspie. Oglądałam go tylko dla widoków . Zatęskniłam za Chorwacją, w której tak dawno nie byłam. Za taką nieturystyczną Chorwacją .
Chris_M napisał(a):Zawsze mnie to dziwiło, że w północnej części chorwackiego wybrzeża dominuje goły, księżycowy krajobraz, natomiast im bardziej na południe tym jest więcej zieleni, chociaż intuicja podpowiada, że powinno być raczej na odwrót.
"wiola2012"]Przedwczoraj na Netflix oglądałam film (fabuła średnia i raczej niegodny polecenia), którego akcja dzieje się na chorwackiej wyspie. Oglądałam go tylko dla widoków . Zatęskniłam za Chorwacją, w której tak dawno nie byłam. Za taką nieturystyczną Chorwacją .
Mówi się, że "prawdziwy mężczyzna powinien spłodzić syna, wybudować dom i zasadzić drzewo". Może w Chorwacji sadzą palmy .
Chris_M napisał(a):Kilka dni temu na kanale "Canal+ Dokument" rozpoczęto emisję serialu "Skarby UNESCO".
Pierwszy odcinek był poświęcony właśnie Chorwacji i przedstawiał największe jej atrakcje wraz z tłem historycznym.
Obowiązkowa pozycja do obejrzenia dla każdego odwiedzającego ten piękny kraj.
maslinka"]Bardzo klimatyczna ta zatoczka z palmą I świetna muszla!
Kapitańska Baba napisał(a):Chris_M napisał(a):Kilka dni temu na kanale "Canal+ Dokument" rozpoczęto emisję serialu "Skarby Perły UNESCO".
Pierwszy odcinek był poświęcony właśnie Chorwacji i przedstawiał największe jej atrakcje wraz z tłem historycznym.
Obowiązkowa pozycja do obejrzenia dla każdego odwiedzającego ten piękny kraj.
Tego nie dam rady - na necie pewnie nie ma a odbiornika TV i pakietów nie posiadam. A myślę, ze akurat byłaby to wartościowa pozycja
Chris_M napisał(a):Jeśli chcesz, to mogę wystawić Ci go do ściągnięcia, bo mam ten film nagrany.
Chris_M napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Chris_M napisał(a):Jeśli chcesz, to mogę wystawić Ci go do ściągnięcia, bo mam ten film nagrany.
Poproszę jeśli to nie kłopot
Poszło na priva
Powrót do Nasze relacje z podróży