Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Adriatyk czy Solaris

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 04.01.2008 15:10

BaWa. Tak z ciekawości zapytam (bo ja w tym roku niestety nie zawitam do HR... :cry: ) jakie masz dokładnie plany?Tj. tylko rejon Primosten czy coś jeszcze?
Rodzinnie myślimy na zakupem przyczepy więc Twoje relacje może będą dla nas niebawem niezwykle cenne :D
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 04.01.2008 20:02

Ally trochę jeszcze daleko do wakacji i na razie pierwsze przymiarki- od Sibenika do Trigoru gdzieś te okolice. Marzy mi sie wyskok na Hvar, moi chcą Kornatti i PN Krka(ale nie wiem czy nie odpuszczę bo byliśmy w Plitvicach zeszłym razem) raczej należę do osób które mało plażują a więcej zwiedzają a pole do popisu jest duże. Jak będę miała sprecyzowane plany to pochwale się. Na razie jestem na etapie czytania i fantazjowania ;-). Pozdrawiam BaWa
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 04.01.2008 22:55

Patrząc na cene wynajmu przyczepy (~250 PLN/dzien) i cenę za biwakowanie (20-40 euro/dzien), to nie za bardzo warto przyczepę kupować, czy wynajmować, kiedy kwaterkę dla 4 osob można wynająć za 40-70 euro.....
To tak OT.
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 05.01.2008 12:10

FUX napisał(a):Patrząc na cene wynajmu przyczepy (~250 PLN/dzien) i cenę za biwakowanie (20-40 euro/dzien), to nie za bardzo warto przyczepę kupować, czy wynajmować, kiedy kwaterkę dla 4 osob można wynająć za 40-70 euro.....
To tak OT.

Dla mnie jazda z przyczepą to wspaniała przygoda. Czuje się wolna i niczym nie ograniczona( no może poza miejscem na kampie;-) hihihihi) i co najważniejsze gdziekolwiek jesteś- jesteś w swoim łóżku :P :P
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 05.01.2008 16:34

BaWa napisał(a): Dla mnie jazda z przyczepą to wspaniała przygoda. Czuje się wolna i niczym nie ograniczona( no może poza miejscem na kampie;-) hihihihi) i co najważniejsze gdziekolwiek jesteś- jesteś w swoim łóżku :P :P

........... i ja to szanuję. Lubię osoby które wiedzą co lubią.

ps. przyczepy nie mam, nigdy nie miałem i mieć nie będę.
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 15.01.2008 12:10

Zalezy jeszcze co kto lubi na miejscu porabiac, na Adriatyku poza plaza nie atrakcji z przyczepa ciezko sie usadownic wiekszosc miesc jest na "polkach" w Solarisie oprucz plazy sa baseny , zjezdzalnie rowery wodne, kazdego wieczora bez wychodzenia na miasto jest gdzie sie pobawic
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.01.2008 14:44

petr napisał(a):Zalezy jeszcze co kto lubi na miejscu porabiac, na Adriatyku poza plaza nie atrakcji z przyczepa ciezko sie usadownic wiekszosc miesc jest na "polkach" w Solarisie oprucz plazy sa baseny , zjezdzalnie rowery wodne, kazdego wieczora bez wychodzenia na miasto jest gdzie sie pobawic

Pasowało by użyć prawego "alta' , bo czytając Twojego posta bez polskich liter strasznie seplenię :wink:

Jest taka akcja: Bykom stop i ja ja popieram :lol: :papa:
mirnie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirnie » 15.01.2008 21:21

Petr ma racje ... proponuje 7 dni na Solarisie i 7 dni na Adriatyku (ja tak planuje ) .. mam pytania czy na Solarisie jest miejsce do zwodowania i pozostawienia na noc pontonu z silnikiem (oprócz mariny... pewnie płatnej) bo np na Adriatiku można spokojnie ponton wyciągnąć z wody (jest specjalne miejsce ) i pozostawić na noc ...
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 16.01.2008 13:28

W solarisie jest slip wiec bez problemu zwodujesz-wyciagniesz ponton czy motorowke, na noc ludzie pontony zostawiaja na brzegu , roznie obok swojego namiotu przyczepy lub blizej slipu zawsze na noc stalo wyciagniete kilkanascie pontonow skuterow i innego spzretu oczywiscie mowie o prywatnym sprzecie ,jak cos wiekszego to w marinie lezacej na tym samym kompleksie jest dzwig
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 20.01.2008 13:53

Janusz Bajcer napisał(a):
Pasowało by użyć prawego "alta' , bo czytając Twojego posta bez polskich liter strasznie seplenię :wink:

Jest taka akcja: Bykom stop i ja ja popieram :lol: :papa:

Patrzac na twoje foto wnioskuje ze nie masz juz zebow lub zapomniales wlozyc sztucznej szczeki i dlatego seplenisz.
Pozatym proponuje wysilic umysl i zrozumiec ze nie wszyscy tu pisza z polskich windowsow .
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.01.2008 15:03

petr napisał(a):Pozatym proponuje wysilic umysl i zrozumiec ze nie wszyscy tu pisza z polskich windowsow .

Proponuję wysilić umysł i zastosować coś z tego

Najlepiej lenistwo tłumaczyć oprogramowaniem. klawiaturą i innymi przypadłościami.

BYKOM STOP :!: :papa: :papa:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 20.01.2008 15:09

Janusz. Daj sobie spokuj. Ta dyskusja zaczyna przypominać pyskowkę o Rovinji,mężu ciała dyrektorskiego ze szwagrostwem, namowami do pokazywania sobie serdecznych palców, etc...... :roll:
Krzyżak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyżak » 20.01.2008 19:34

FUX napisał(a):Daj sobie spokuj. Ta dyskusja zaczyna przypominać pyskowkę o Rovinji,mężu ciała dyrektorskiego ze szwagrostwem, namowami do pokazywania sobie serdecznych palców, etc...... :roll:

:twisted:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 20.01.2008 20:01

Krzyżak napisał(a):
FUX napisał(a):Daj sobie spokuj. Ta dyskusja zaczyna przypominać pyskowkę o Rovinji,mężu ciała dyrektorskiego ze szwagrostwem, namowami do pokazywania sobie serdecznych palców, etc...... :roll:

:twisted:

Hellooooo, Przyjacielu.....
:mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.01.2008 20:39

FUX napisał(a):Janusz. Daj sobie spokuj. Ta dyskusja zaczyna przypominać pyskowkę o Rovinji,mężu ciała dyrektorskiego ze szwagrostwem, namowami do pokazywania sobie serdecznych palców, etc...... :roll:

OK :lol: pouczyłem "petra" jak wszystkich, ale widocznie nie do wszystkich dociera nauka - są tak zwane trudne przypadki :cry: :lol: :wink:

Ps. Ale założę szczękę :wink: i zrobię mu laskę ..... :papa:
Ostatnio edytowano 21.01.2008 07:40 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Adriatyk czy Solaris - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone