Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Adrialin - zalecam ostrozność

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
caipirinha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) caipirinha » 06.07.2012 13:26

Mariusz_M napisał(a):Może inni wyciągną wnioski z Waszych doświadczeń - ale czy nie lepiej jeździź w ciemno?
Choć niezadowolonych jest może kilka na sto - to nie chciałbym ryzykować by być w tych kilku. Zawsze na kogos musi trafić.
Jadąc w ciemno masz 100% pewności, że się nie zawiedzieś na kwaterze czy jej lokalizacji. Wybierasz sobie co Ci pasuje.

A ja mam same dobre doświadczenia z chorwackimi agencjami,
Nigdy nie było róznicy między oferta a stanem faktycznym.
Raz mając problem z gospodarzem ( nie ja pierwsza jak okazało się w agencji, potem apartament zniknął z oferty) zostałam przeniesiona do innego aprtamentu ( lepszego) w tej samej cenie i jeden nocleg za niedogodności dostałam gratis.

Więc chyba mam szczęście
gosciak
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosciak » 07.07.2012 16:50

Ja wykupiłem przez Adrialin pobyt w Vodicach 2011.07 w ofercie było 100m do plaży bardz mi zależało aby nie było dużej odległośc, jednak po podaniu mi namiaru na n budynku z ulicą google wskazało mi 350 m do plaży, zadzwoniłem do Adrialinu o potwierdzenie odległości po 15 minutach oferta została zmieniona na 300 m ;) apartament okazał się bardzo ładny i zadbany, właścicielka wspaniała kobieta (wino, oliwa itp. :) ) po prostu nie sprawdzają do końca tych apartmanów a właściciele "ściemniają" aby upiękrzyć ofertę, kontakt z Adrialinem bez zarzutów, także polecam
pablo2222
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo2222 » 14.06.2016 10:04

Odświeżę temat.
Rezerwacja w adrialinie wymaga natychmiastowej zapłaty. Dają 24 godziny na przesłanie skanu potwierdzenia dokonania przelewu w przypadku wyboru takiego sposobu zapłaty. Temat emaila w którym przesyłają dane do przelewu brzmi: potwierdzenie/wezwanie do przesłania dowodu wpłaty. W tekście wiadomości piszą, że nieprzesłanie tj niezapłacenie jest jednoznaczne z zerwaniem rezerwacji i jest to płatne. Ile to kosztuje nie piszą. No i co oni z tym robią? Zakładają sprawę w sądzie? Ale w jakim? Polskim, Niemieckim, Szwajcarskim?
Ma ktoś związane z tym doświadczenia?
jasiek77
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasiek77 » 13.09.2020 11:18

Adrialin zalecam ostrożność oraz unikanie tego biura. W styczniu wykupiłem wczasy z tego biura do Chorwacji, w marcu wybuchnęła pandemia w maju napisałem maila do tego biura czy jest możliwość anulowania tego wyjazdu. Odpisali na mojego maila, anulowanie się powiodło i poprosili o podanie numeru konta bankowego do zwrotu pieniędzy. Oraz zaznaczyli, że to jakiś czas potrwa! Czekałem do lipca i ponownie zapytałem kiedy mogę się spodziewać zwrotu tych pieniędzy. Odpisali, że nastąpił problem ze zwrotem pieniędzy, ponieważ część pieniędzy została już wpłacona do hotelu. Sprawdziłem to w tym hotelu i okazało się, że żadna kwota nie została wpłacona. Hotel nawet wysłał im maila aby moje pieniądze wróciły na konto. ZOSTAŁEM OSZUKANY PRZEZ BIURO! Później odpisywali tylko szablonowo zwalając na covid. Zepsuli mi całe wakacje. Jeszcze raz zalecam ostrożność!!!
MonikaCro
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MonikaCro » 29.11.2020 09:46

Nie polecam Biura podróży Adrialin. Oszukują i nie zwracają zaliczki. Zwykle biuro naciągaczy. Oszukani mnie podczas wakacji 2020 i do tej pory nie oddali zaliczki. Nigdy i nikomu nie polecam usług tego ADRIALIN.
Vella
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vella » 19.10.2021 21:10

MonikaCro napisał(a):Nie polecam Biura podróży Adrialin. Oszukują i nie zwracają zaliczki. Zwykle biuro naciągaczy. Oszukani mnie podczas wakacji 2020 i do tej pory nie oddali zaliczki. Nigdy i nikomu nie polecam usług tego ADRIALIN.

żeby tylko zaliczki...
Od nas (i wielu innych osób) pobrali całą kwotę za pobyt w lipcu/sierpniu - kilka dni przed wyjazdem dostaliśmy maile "PROSZĘ NIE PRZYJEŻDŻAĆ", nie opłacili lokalu, nie zwrócili wpłaconych przez nas pieniędzy... I nie zapowiada się, żeby to mieli zrobić. Duże kwoty :(
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Adrialin - zalecam ostrozność - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone