Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Będzie łatwiej o kogoś kto widział, może mieszkał w tych apartamentach, wiele osób jest typowymi wzrokowcami, nazwy szybko uciekają z pamięci, ale obrazy zostają na długo.
Jestem w Srimie w jednym z apartamentów tuż nad morzem.
Apartamenty są dwupokojowe większe i mniejsze w niezłym standardzie.
Może mógłbym pośredniczyć w nawiązaniu kontaktu z włascicielem, ale nie wiem czy jest to reklama...
pozdrawiam,
krzysztof
aleks02 napisał(a):witam wszystkich. czy ktoś z Was był w apartamentach ADRIA-MARE w SRIMA-VODICE??
Z pełną odpowiedzialnością polecam apartamenty Adria Mare w Srimii. Wróciłam stamtąd 2 dni temu. Warunki bardzo dobre, pokój wygodny, czysty. Bardzo blisko do plaży (przejście przez ulicę). Plaża nie jest zatłoczona,można spokojnie popływać i ponurkować, blisko jest restauracja z posiłkami.Spokój i cisza- nic tylko wypoczywać. A jak ktoś zatęskni za gwarem-to spacer do Vodice trwa pół godziny. Polecam polecam polecam:-)
to miałaś szczęście. Ja zdecydowanie odradzam apartament w Adria Mare. mimo wcześniejszych zapewnień że wszystkie apartament mają widok na morze dostałam apartament z widokiem na parking i śmietnik . Tuż obok tego pokoju trwały prace remontowe innych apartamentów i klatki schodowej!!!! o tym na stronie ani w mailu właściciel nie raczył wspomnieć!!! Właściciel chamski. Jeśli nie chcecie sie denerwować to nie wykupujcie w Adria Mare apartamentów. Nigdy nie wiecie co ostatecznie dostaniecie.