Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

admin, administrator..........

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bybus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bybus » 16.03.2004 22:13

1. to co sie dzieje na Moim forum odzwierciedla (nie)obecnosc STARYCH uzytkownikow.

2. jak mozna pisac z takim zaangazowaniem o takich pierdach. (patrz posty nowych FORUMOWICZOW )

3. jak ktos jest debil i pisze debilizmy, ew. piszac cos w miare madrego i angazuje sie w odpowiedzi - kolko sie zamyka...

4. od jakiegos roku, wchodze, patrze i uciekam......

5. jesli ma tak byc dalej prosze usunac moje konto.
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 17.03.2004 08:39

Mam podobne odczucia.
Staram sie jednak ignorować te pseudocromaniacze teamaty i nie uczestniczę w "polemice"
By mnie jednak ktoś nie zacytował powiem tylko ,że wyjątki potwierdzają regułę. :arrow:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.03.2004 09:12

Midas napisał(a):Mam podobne odczucia.
Staram sie jednak ignorować te pseudocromaniacze teamaty i nie uczestniczę w "polemice"
By mnie jednak ktoś nie zacytował powiem tylko ,że wyjątki potwierdzają regułę. :arrow:

Podpisuje się pod w/w postami. PZDR-Piotrek :twisted:
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 17.03.2004 15:58

Panowie malkonteci!
Zamiast stękać i jęczeć rzućcie jakiś nowy - ciekawy temat na forum albo rozwińcie już istniejący!
Wydaje mi się że ględzenie w stylu "forum umiera" etc. nie ma sensu i właśnie takie wypowiedzi powodują że staje się ono nudne
Bez urazy :lol:
Pozdrawiam
stary admin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary admin » 17.03.2004 19:02

Cóż mam robić? Nie mogę zakazać nikomu wstępu, dopóki nie widać wyraźnie, że robi sobie hece jak niektórzy ostatnio (w stosunku do nich zostały podjęte - mam nadzieję - w miare skuteczne kroki).

Mogę założyć za to forum zamknięte, które będzie dostępne tylko dla wybranych użytkowników - jeżeli chcecie, to jest taka mozliwość - wówczas sami będziecie mogli ustalać kto na niego może wejść.
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 17.03.2004 19:24

Admin., jesli mogę coś doradzić, należy się jeszcze wstrzymać z drastycznymi krokami, chyba jest zauważalna poprawa. Moim skromnym zdaniem forum dla wybranych to nie jest to ! / chociaż tez niejednokrotnie byłem zbulwersowany nieodpowiedzialną postawą innych osób.
GAJUS.
petris
Cromaniak
temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 17.03.2004 19:33

Administratorze :!: jestes biedny-tyle propozycji i co tu wybrac aby forum bylo w miare inteligentne.Po prostu jak zaczna sobie ublizac to znajac maile mozna takie osoby wykasowac i zablokowac wejscie na strone.Ale mam nadzieje ,ze juz zblizaja sie urlopy i bardziej wszyscy beda zainteresowani ciekawymi i potrzebnymi inforamcjami niz pyskowkami
Mam nadzieje :!: :!: :twisted: Petris
bybus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bybus » 17.03.2004 22:02

admin napisał(a):dopóki nie widać wyraźnie, że robi sobie hece jak niektórzy ostatnio (w stosunku do nich zostały podjęte - mam nadzieję - w miare skuteczne kroki).

Mogę założyć za to forum zamknięte, które będzie dostępne tylko dla wybranych użytkowników - jeżeli chcecie, to jest taka mozliwość - wówczas sami będziecie mogli ustalać kto na niego może wejść.

sami moim zdaniem to juz na pewno nie, po to jestes Szefem zebys rzadzil, moze rozwiazaniem byloby ustanowienie moderatorow (dzialajacych) ?
SNIPER
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SNIPER » 18.03.2004 10:26

bybus napisał(a): moze rozwiazaniem byloby ustanowienie moderatorow (dzialajacych) ?

Popieram.
Parę dni temu rzuciłem taką propozycję.
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 18.03.2004 11:13

SNIPER napisał(a):
bybus napisał(a): moze rozwiazaniem byloby ustanowienie moderatorow (dzialajacych) ?

Popieram.
Parę dni temu rzuciłem taką propozycję.

A czy zadaniem moderatora miałaby być cenzura???????????????????????
kogo i na jakich zasadach??????????????????????????????????????????????
Dlatego zdecydowany sprzeciw :idea:

Podoba mi się natomiast pomysł admina z dodatkowym kawałkiem forum gdzie nie będzie pyskówek i obraźliwych tekstów. Po uruchomieniu takiego dodatkowego forum należałoby moim zdaniem odblokować możliwość pisania postów przez każdego gościa (niezarejestrowanego) bo nowi forumowicze to zawsze powiew świeżości, której już zaczyna brakować
SNIPER
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SNIPER » 18.03.2004 11:34

niezawodny napisał(a):A czy zadaniem moderatora miałaby być cenzura???????????????????????
kogo i na jakich zasadach??????????????????????????????????????????????
... nowi forumowicze to zawsze powiew świeżości, której już zaczyna brakować

Cenzura odpada.
Ale moderator mógłby dać ostrzeżenie, a później np. żołtą lub czerwoną kartkę (blokada konta na 1 lub 3 dni) w celu wyciszenia wątku tak aby prowokator go nie zaostrzał. Nie wiem czy to jest możliwe technicznie do zrealizowania, ale na pewno nie jest to cenzura.
O jakim "powiewie" piszesz którego tu Ci brak?
8)
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 18.03.2004 11:54

Sniper!
Ostrzeżenia od Admina to już lepsze niż cenzura.
Co do świeżości to ciekaw jestem czy nie spadnie ilość wypowiedzi na forum po wprowadzeniu ostatnio obowiązku rejestracji. Szkoda byłoby gdyby choć jeden ciekawy gość zrezygnował z ciekawej wypowiedzi/informacji bo ma gdzieś "obowiązek rejestracji". A może właśnie ten gość ma do "sprzedania" najciekawszą wypowiedź jaka tu może kiedykowiek paść. Nie wiem jak Ty ale ja chętnie bym ją poznał a teraz boję się że tak się nie stanie.
Pozdrawiam :sm:
SNIPER
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SNIPER » 18.03.2004 12:21

Hmmm...
No rozumiem...coś takiego jak "wylanie dziecka z kąpielą".
Ale sądzę, że jeśli ktoś się "potrudzi" napisaniem czegoś tu, to również "potrudzi" się zalogować. Nie jest to skomplikowana czynność, mniemam.
Też nie byłem przeciw pojawianiu się gości, ale stało się i teraz zapewne pojawią się jako zarejestrowani użytkownicy :)
Bo sądzę, że jest tak, że jak ktoś już wdepnie na to forum to już tu zostaje :P
A powiewy zawsze będą, byleby obyło się bez Bory :wink:
8)
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 18.03.2004 12:35

BORA!!! hm...........................................
Ile bym dał żeby teraz poczuć jej podmuch...............
Takiej, prawdziwej, jak na Pagu............................... (tam to piździ jak w kieleckim)
Takiego mocnego wiatru w Krakowie, to chyba nie ma, nawet halny się nie umywa..........., ciekaw jestem Twego zdania Sniper.

A po Borze zawsze jest dobra pogoda....
:lol:
SNIPER
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SNIPER » 18.03.2004 13:57

No! Pamiętam takiego halniaka, który uniósł mnie na arkuszu blachy pół metra w górę. 8O
A bora najgorsza jest w połączeniu z pożarami - huragan ognia.
Ale, tak jak wspomniałeś, zawsze potem słoneczko.
Dziś też ładnie nam świeci. A temp. 20 stopni C. :P
8)
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone