Jaka Korsyka ... to jakiś latający talerz
mysza73 napisał(a):Jaka Korsyka ... to jakiś latający talerz
anakin napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Możnaby wkleić w konkursie, ale kończy się za kilkanaście dni, więć nie będę czekać.
Nawet byś się do 30-stki nie załapał , ale droga w rzeczy samej zacna.
piekara114 napisał(a):W Bibbonie plażowaliśmy w 2015 r., w Californi też gwiazd nie było, a trasa do Bolghieri trochę później to z kolei sporo cienia na drodze.....
elka21 napisał(a):anakin napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Możnaby wkleić w konkursie, ale kończy się za kilkanaście dni, więć nie będę czekać.
Nawet byś się do 30-stki nie załapał , ale droga w rzeczy samej zacna.
No było by trudno , bo zgłoszonych jest jak na razie piętnaście zdjęć
kaszubskiexpress napisał(a):A chwilę potem okazuje się, że to tylko kilka budynków...
piekara114 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):A chwilę potem okazuje się, że to tylko kilka budynków...
To jest najlepsze podsumowanie. Tam w sumie nic nie ma, nawet widoczków, bo miasteczko nie jest na żadnej górce. Gdyby nie ta cyprysowa aleja to nawet tych kilka knajpek by się tam nie utrzymało (w lipcu popołudniu kilka zaledwie osób się tam kręciło).
kmichal napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Ta relacja idzie mi jak krew z nosa,
... mi takie tempo nie przeszkadza - przynajmniej udało mi się nadrobić zaległości ... ...
Pozdrawiam.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe