napisał(a) ewka » 17.08.2006 12:32
witam wszystkich,
popieram Dariusza73 co do Lazurowego.
Jestem zakochana w CRO od..... dawna, najbardziej od Sibenika na południe, byłam w obecnej Czarnogórze przed ich wojną ( obecnie nie polecam - choć szkoda bo to piękne miejcsa)
Lazurowe zobaczyłam pierwszy raz w tym roku, wprawdzie przed sezonem, wiec pewne atrakcje ( złe) zostały mi oszczędzone i od razu chciałam tam pojechać na wakacje ale... jednak CRO, kategoria - słodkie lenistwo zwyciezyla.
Porównanie Cro-Lazurowe podobnie jak Dariusz73, dodam tylko że zwiedzanie lazurowego wybrzeza autem z predkoscią wolnego spaceru ma swoje zalety mazna dużo zobaczyc , wysiąść ( oczywiście jako pasazer) zrobic zdjęcia... kupic lody ( ale jak lody to tylko Split albo Wenecja)
w Cro brakuje mi takich targów jak miasteczkach Provansji, wtedy nie trzeba by było zabierac żadnego jedzenia z Polski.
Dariusz73, jak możesz tonapisz coś o pontonie z 8KM czy da sie to zabrać do auta osobowego bez przyczepy, czy to dobra wielkosc dla 2 osob i troche bagazu na wycieczki po zatoczkach Cro, czy trzeba miec jakies uprawnienia , jakies doswiadczenia...
znudziła nam się pagajowanie