Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

A1 - Split w kierunku na Dubrovnik

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maar
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) maar » 30.01.2008 20:44

Witam,
jak się ma przedstawiać tego lata odcinek autostrady A1 poniżej Splitu (w kierunku na Dubrovnik)??
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 30.01.2008 21:26

Ma być z czarnego jak smoła asfaltu... :)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 30.01.2008 21:35

rodaivuk napisał(a):Ma być z czarnego jak smoła asfaltu... :)

Twoje genialne posty oszałamiają to forum.Także weż się i .....strać. :D
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 30.01.2008 22:52

Platon , weź leki i połóż się. Dobranoc.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 30.01.2008 23:04

rodaivuk napisał(a):Platon , weź leki i połóż się. Dobranoc.

Tak myślałem żeś nie taki nowy. :D Pewnie rocznik 2004. :D
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 30.01.2008 23:06

Chociaz może wcześniej pochwalisz sie swoją wiedza na zadany temat. Masz biuro to powinieneś być na bieżąco. tylko daj coś po polsku a nie po chorwacku bo nie wszyscy potrafią przeczytać.
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 30.01.2008 23:06

AndrzejJ. napisał(a):

Eeeeeeeeee... znowu nie taki stary... :)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 30.01.2008 23:13

rodaivuk napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):

Eeeeeeeeee... znowu nie taki stary... :)

Chodziło mi o twój rozum. :D
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 30.01.2008 23:27

maar napisał(a):Witam,
jak się ma przedstawiać tego lata odcinek autostrady A1 poniżej Splitu (w kierunku na Dubrovnik)??

W planach do lata Šestanovac-Ravča (39,9 km), a do końca 2008 Ravča-Ploče (19,3 km).
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 30.01.2008 23:34

rodaivuk napisał(a):Chociaz może wcześniej pochwalisz sie swoją wiedza na zadany temat. Masz biuro to powinieneś być na bieżąco. tylko daj coś po polsku a nie po chorwacku bo nie wszyscy potrafią przeczytać.

Kasię też pewnie trzeba ci tłumaczyć bo literki nie po polsku.
:D
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 31.01.2008 08:30

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):

W planach do lata Šestanovac-Ravča (39,9 km), a do końca 2008 Ravča-Ploče (19,3 km).

Do lata ale jakiego miesiąca, bo jadę na przełomie czerwca i lipca? A swoją drogą dokąd sięga teraz autostrada? Do Makarskiej czy dalej?
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 31.01.2008 09:31

AndrzejJ. napisał(a):
rodaivuk napisał(a):Chociaz może wcześniej pochwalisz sie swoją wiedza na zadany temat. Masz biuro to powinieneś być na bieżąco. tylko daj coś po polsku a nie po chorwacku bo nie wszyscy potrafią przeczytać.

Kasię też pewnie trzeba ci tłumaczyć bo literki nie po polsku.
:D

A czy ja gdzieś napisałem , że ja nie potrafię przeczytać?
Mistrz ciętej riposty się znalazł :)
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 31.01.2008 09:34

Adam,K napisał(a):

Do lata ale jakiego miesiąca, bo jadę na przełomie czerwca i lipca? A swoją drogą dokąd sięga teraz autostrada? Do Makarskiej czy dalej?

Jeśli w planach jest od Sestanowac dalej to teraz jest już właśnie do Sestanovac. A to jest za Splitem :)
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 31.01.2008 11:11

Oj, muszę Wam powiedzieć: mój mąż dziś rano "wygrzebał" info, że otwracie tych odcinków nastąpi dopiero, kiedy oba będą ukończone, a to ma nastapić do końca roku 2008.
Zatem moja radosna wiadomość o kolejnych 40 km autostrady w kierunku Dubrovnika chyba się zdezaktualizowała... i do lata stan obecny się raczej nie zmieni. Czyli póki co, tylko do Šestanovca.
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 31.01.2008 11:18

No to kamień mi z serca spadł, bo ja w tym roku nie jadę... :):)
Następna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone