Mosqito napisał(a):Raul73 napisał(a):...Z BiH też się raczej dogadają, bo już umowe o zmianie granic w tamtych rejonach podpisuja na dniach.
Cześć Raul, można poprosić jakieś szczegóły, linka czy cóś ? Interesujący temat. Pozdrav
Raul73 napisał(a):Jeśli decyzja o finansowaniu będzie na tak, to raczej ten most powstanie bardzo szybko..
FUX napisał(a):Mam w nosie, co zrobi UE w Cro, gdyż Cro wychodzi z założenia, że UE i tak do nich przyjedzie.
FUX napisał(a):A to ma wspólnego, iż bardziej mi zależy na dobrym transporcie w RP, niż na moście w Cro.
bzyq74 napisał(a):FUX napisał(a):Mam w nosie, co zrobi UE w Cro, gdyż Cro wychodzi z założenia, że UE i tak do nich przyjedzie.FUX napisał(a):A to ma wspólnego, iż bardziej mi zależy na dobrym transporcie w RP, niż na moście w Cro.
Koledzy podają ciekawe info nt.: A1 w Chorwacji, a Ty "bajdurzysz" o transporcie w RP.
PS. Już myślałem że to Bocian coś skrobnął.
Raul73 napisał(a):
Jeśli do końca 2012 roku UE ma dać odpowiedź, to już w styczniu będzie wiadomo, co z mostem.
Jeśli decyzja o finansowaniu będzie na tak, to raczej ten most powstanie bardzo szybko, bo :
priorytetem wagi państwowej,
Troche więcej optymizmu! To nie Polska!
Generalnie polecam portal balkanistyka.org
Dlatego, że ta informacja ma trzeciorzędne znaczenie z mojego punktu widzenia.
Kiepura napisał(a):]
Najwcześniej (o ile w ogóle) zostanie zaczęta budowa w 2014 r.
Ponadto most będzie nieco kulawy, jeden pas ruchu w każdą stronę.
Generalnie polecam portal balkanistyka.org
Generalnie polecam prasę chorwacką.
Dlatego, że ta informacja ma trzeciorzędne znaczenie z mojego punktu widzenia.
Dla mnie ośmiorzędne
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi