Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

A wszystko przez Agnieszkę

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.02.2010 08:55

Arek napisał(a):Obrazek

Nasz człowiek... :wink:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 17.02.2010 15:14

JacYamaha napisał(a):Nasz człowiek... :wink:

Jasne . . . :D :D :D :D
bobemce
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bobemce » 18.02.2010 22:36

Kurcze, przez te aktualne relacje strasznie się stęskniłem za wakacjami nad Adriatykiem... Może Piotrze dołożysz już jakieś nowe puzzle do tej układanki, bo to taki lek tymczasowo działający :) Nie powiem, że źle robisz, bo sam coś niecoś zwlekałem z kończeniem swojej relacji ;)
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 18.02.2010 23:19

Wchłonęłam, świetna relacja, piękne zdjęcia, słowa uznania dla Agnieszki, po pierwsze za to, że to jej zawdzięczamy wycieczkę z Wami, po drugie za mocne nerwy :)
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 20.02.2010 12:00

bobemce napisał(a):Może Piotrze dołożysz już jakieś nowe puzzle do tej układanki, bo to taki lek tymczasowo działający :) Nie powiem, że źle robisz, bo sam coś niecoś zwlekałem z kończeniem swojej relacji ;)

Zbieram dopiero te puzzle :wink: . Jak pozbieram , to w miarę wolnego czasu postaram się je dołożyć :)

yskyerka napisał(a): słowa uznania dla Agnieszki, po pierwsze za to, że to jej zawdzięczamy wycieczkę z Wami, po drugie za mocne nerwy :)

Dziękuję w imieniu Agnieszki :D

Przepraszam wszystkich oczekujących na dalszy ciąg relacji , w tej chwili jednak czasu wolnego brak :oops: na śledzenie wszystkich relacji , o pisaniu własnej nie wspominając :wink:
Zapewniam , że ciąg dalszy nastąpi

Podrawiam
Piotr
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 20.02.2010 18:19

Piotrze wreszcie i ja tu dotarłam :) Bardzo się cieszę , że i ty zacząłeś swoją relację :) Jak dotąd oglądam wszystkie miejsca, które widziałam i jak zwykle są tak samo piękne :)
Duba mnie bardzo urzekła, a szczególnie dojazd do niej, to była jazda :twisted: 8O ale plaża Divna i okoliczne zrobiły na mnie takie wrażenie, że na pewno tam wrócimy..jak w raju :)
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=259 ... &start=195
Pisz dalej, czekam na więcej,
Cieplutko Pozdrawiam!
SVIBANJ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SVIBANJ » 20.02.2010 18:29

piotrf napisał(a):

yskyerka napisał(a): słowa uznania dla Agnieszki ...:)

Dziękuję w imieniu Agnieszki :D

No właśnie...tyle zdjęć w relacji a Agnieszki niet. :D
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 24.02.2010 21:48

ines napisał(a):Piotrze wreszcie i ja tu dotarłam :) Bardzo się cieszę , że i ty zacząłeś swoją relację :)

Witaj ines , bardzo mi miło , że tu jesteś :D
Ciąg dalszy lekko :wink: się odwleka , jednak nastąpi :lol:

Pozdrawiam serdecznie
Piotr
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 24.02.2010 21:51

SVIBANJ napisał(a):No właśnie...tyle zdjęć w relacji a Agnieszki niet. :D

Witaj SVIBANJ
Tak to już jest , że tan co aparatem włada , mało zdjęć posiada :wink:
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 25.02.2010 08:06

piotrf napisał(a):Ciąg dalszy lekko :wink: się odwleka , jednak nastąpi :lol:
No właśnie, bo ja już doszłam do wniosku, że kolegę dopada taka jednostka chorobowa zwana "relacyjnym leniem", a to bardzo grożne zwierzątko (niektórzy przez niego nawet relacji nie kończą) dlatego koniecznie trzeba z nim walczyć. Najlepszym sposobem jest napisanie kolejnego odcinka :wink: :lol: Wiem, bo sama przetestowałam :D

pozdrawiam
:D
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 25.02.2010 16:50

Tymona napisał(a): ja już doszłam do wniosku, że kolegę dopada taka jednostka chorobowa zwana "relacyjnym leniem", a to bardzo grożne zwierzątko (niektórzy przez niego nawet relacji nie kończą) dlatego koniecznie trzeba z nim walczyć. Najlepszym sposobem jest napisanie kolejnego odcinka :wink: :lol: Wiem, bo sama przetestowałam :D:D

W moim przypadku jest to inna jednostka chorobowa zwana "brakiem czasu", z lenistwem nie mająca zbyt wiele wspólnego :wink:
Wczoraj wróciłem na łono forumowe po kilkudniowej nieobecności :oops: , nawet coś tam w notatniku spłodziłem :wink:
Zwyciężyło jednak zmęczenie po godzinach spędzonych w samochodzie , na naszych wspaniałych , pozimowych drogach :roll:

Pozdrawiam serdecznie i proszę o cierpliwość :wink:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 25.02.2010 20:51

Bardzo przepraszam wszystkich oczekujących na ciąg dalszy mojej pisaniny

ale tyle się dzieje . . . ot życie
:wink:

C.d.

Wstajemy jak zwykle wcześnie , z tarasu oglądamy rybaka w łódce , wyciągającego z Jadrana jakieś skrzynki . . .
Tafla wody jest z tej odległości gładka jak . . . no właśnie :wink: :)
Szybka toaleta i schodzimy na czekające już na nas śniadanie
Jeszcze obowiązkowe butelki wody i wyruszamy na zaplanowany spacer
Na trasie nie spotykamy zbyt wiele osób - cisza , spokój , można powiedzieć , że wszyscy jeszcze śpią :)
Dlaczego 8O :wink: Przecież jest już po siódmej :lol:

Wąska droga pnie się dość stromo pomiędzy domami zajmowanymi przez turystów z Niemiec Czech , Słowacji , Węgier i Polski oczywiście
Na budowie nowego domu krzątanina - materiał przywieżli . . . :wink:

Pomimo wczesnej pory temperatura jest wysoka , powietrze bardzo suche , słoneczko też daje znać o sobie .
Wychodzimy z Podacy mijając po lewej stronie cmentarz , dalej tylko droga wijąca się serpentynami i rosnące wzdłuż niej żarnowce , sumaki oraz kwitnące agawy

Obrazek

Obrazek
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 25.02.2010 21:20

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Podziwiając widoki - coraz piękniejszą panoramę - docieramy do pierwszych zabudowań . To głównie spory , wyremontowany dom zajmowany przez turystów z Niemiec - przynajmniej tak wynika z rejestracji zaparkowanych przy nim pojazdów

Obrazek

I w końcu docieramy do celu naszego porannego spaceru - Starej Podacy . Miejsca , w którym jak się nam wydaje czas się zatrzymał
8)

Obrazek
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 25.02.2010 21:35

Piotrze,
długo kazałeś czekać na Starą Podacę :wink:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 25.02.2010 22:02

kleeberg napisał(a):Piotrze,
długo kazałeś czekać na Starą Podacę :wink:

To prawda Andrzeju
Dlatego właśnie staram się to nadrobić najlepiej jak tylko mogę :wink:
Dziękuję , że tu do mnie zaglądasz :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

A wszystko przez Agnieszkę - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone