Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Postanowiliśmy kolejką pojechać na górne jezioro . Wcześniej jednak należało wypić gorącą kawkę , która uprzyjemniała nam oczekiwanie na "rejs"po krętych drogach parku
... ile bym nie patrzył na Plitwice - czy to on line czy on live - to zawsze mało i mało ... a od urodzenia mieszkam w miasteczku z trzema jeziorami. ... choroba jaka czy cóś.
Kątem oka zobaczyłem jeszcze , jak moja żona zaciska kurczowo palce na siedzeniu .
Zupełnie jakbym siebie widziała, po tym jak wymyśliłam "skrót" podczas naszych pierwszych chorwackich wakacji. Od tego czasu jestem tylko od trzymania mapy a nie od wymyślania . Ale jest co wspominać
Może dlatego , że to pierwszy dzień wakacji w Chorwacji , może to przez nocną jazdę ale na 100% przez urok tego miejsca - tak zachłannie chłonęliśmy atmosferę , widoki . . . chciało by się tu zostać na baaaaardzo długo
ile godzin trzeba poświęcić na ten park ? będę miała na stanie 2-latkę (oczywiście w komplecie z wózkiem ) i waham się czy w ogóle rozważać tę wycieczkę.
ile godzin trzeba poświęcić na ten park ? będę miała na stanie 2-latkę (oczywiście w komplecie z wózkiem ) i waham się czy w ogóle rozważać tę wycieczkę.