Jade w maju od 22 do Orebića, jedzie moze ktos?.
Pogoda mi juz nie straszna byłem w maju w Biogradzie był super .
kawam1 napisał(a):Jade w maju od 22 do Orebića, jedzie moze ktos?
my na 80% jedziem 23.05 chyba, że robota wskoczy w weekend 29 to lipa. Mieliśmy Grecję zrobić, ale w tym roku z maleństwem dwu-miesięcznym zdecydowalismy by spokojnie zrobić dystans na raz. Na początku maja to chyba woda dla morsów bardziej. Pod koniec miesiąca też są prądy ciepłe i zimnepiter83pl napisał(a):A więc klamka zapadła - jadę do 1 maja na tydzień do Chorwacji. Chcę trochę pozwiedzać, choć nie ukrywam że z morza również bym skorzystał Dobry pomysł czy szukać czegoś innego
Pozdrawiam
piter83pl napisał(a):A więc klamka zapadła - jadę do 1 maja na tydzień do Chorwacji. Chcę trochę pozwiedzać, choć nie ukrywam że z morza również bym skorzystał Dobry pomysł czy szukać czegoś innego
Pozdrawiam
JacYamaha napisał(a):piter83pl napisał(a):A więc klamka zapadła - jadę do 1 maja na tydzień do Chorwacji. Chcę trochę pozwiedzać, choć nie ukrywam że z morza również bym skorzystał Dobry pomysł czy szukać czegoś innego
Pozdrawiam
Twardym trza być - poczytaj ostatnią relację koleżanki mysza73
Leon napisał(a):W maju temperatura morza sie wacha miendzi 19 a 21 stopni.
Teras w Splicie jest slonecznie, temperatura powietrza okolo 21-22 stopnie. Wczoraj bez wiatru dochodzila do 25. Do nas przijerzdaja turisci 8.maja na tydzien oraz na dwa apartementy od 14 maja nurki. Pozdrawiam Serdecznie Leon
damianrej napisał(a):Ja wybieram się 20 maja i mam nadzieje że pogoda będzie przyzwoita, bo jak na razie sprawdzając accuweather ...