Witam wszystkich forumowiczów,
Zwracam się do Was z ogromną prośbą podzielenia się swoją wiedzą oraz " dobrą radą"
W tym roku wraz ze znajomymi pragniemy po raz pierwszy wybrać się do Chorwacji ( 15 - 28 lipiec, podróż samochodem z Warszawy, zakwaterowanie chcemy znaleźć już na miejscu ).
Jako, że zawsze moim marzeniem było znaleźć się na malowniczej wyspie pragnę, aby w tym roku to marzenie się ziściło.
Poszukuję godnej polecenia wyspy, która z lądem jest połączona mostem, ( oczami wyobraźni już widzę te fale sprzeciwu, gdy oznajmię, że po całej podróży jeszcze czeka Nas przeprawa promem ).
W moim zamyśle zabawy ( puby, kluby etc ) oraz odpoczynku ma być po równo z wyraźnym wskazaniem, aby "miejscowa rozrywka" była w zasięgu ręki. ( Rok temu byliśmy w Bułgarii i do najmarniejszego pubu w tzw. centrum było 40 min autobusem... ).
Przez jakiś czas poważnie zastanawiałam się nad wyspą Vir, ale po dogłębnym przejrzeniu wątków na forum, dowiedziałam się, że zbiera Ona niezbyt pochlebne recenzje. I tym sposobem mój plan szybko legł w gruzach.
Będę bardzo wdzięczna za udzielenie kilku rad / wskazówek co do wyboru miejsca spędzenia upragnionego urlopu,
pozdrawiam!
Marta