bmxmen napisał(a):A ile kosztowałoby wynajęcie busa na około 14 dni do Chorwacji? Takiego dla 9 osób, aby można było jechać na kat B. Chodzi o Kraków lub okolicę
My w ten wrzesień za jedną dobę płaciliśmy 159 zł.
Fajna była taka wspólna jazda
bmxmen napisał(a):A ile kosztowałoby wynajęcie busa na około 14 dni do Chorwacji? Takiego dla 9 osób, aby można było jechać na kat B. Chodzi o Kraków lub okolicę
Miril napisał(a):bmxmen napisał(a):A ile kosztowałoby wynajęcie busa na około 14 dni do Chorwacji? Takiego dla 9 osób, aby można było jechać na kat B. Chodzi o Kraków lub okolicę
Nie wiem jaki koszt wynajęcia ale ws. komfortu dla 9 osób mogę coś napisać. Ja mam 9-os. Trafica i nie wyobrażam sobie jazdy tyle km w pełnym składzie. Chodzi mi o pasażerów na przedniej kanapie. 2 chudziny lub dorosły z dzieckiem to może dadzą radę. Na krótkie wyjazdy ok. (osoba środkowa w pierwszym rzędzie ma mało miejsca na nogi).
bmxmen napisał(a):Dzieki za pomoc... udało się wynająć w wypożyczalni lokalnej...
Po drodze okazało się, że potrzeba jeszcze zabrać trochę sprzętu... Czy takie fiaty dostawcze http://salekbus.pl/flota.html nadają się na taką długą podróż?
bezrobotny500 napisał(a):
Do jazdy się nadają jak najbradziej ale jak tam mają jechać ludzie to przydałyby się okna w tym busie. Aa no i siedzenia bardzo podnoszą komfort jazdy.
Powrót do Alternatywne środki lokomocji