Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

a moze we wrocławiu znalazłby się Chorwat.. :))

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ramka
Globtroter
a moze we wrocławiu znalazłby się Chorwat.. :))

Nieprzeczytany postnapisał(a) ramka » 12.01.2005 00:12

studiuje we wroclawiu, troche uczylam sie chorwackiego... jak narazie zaprzestalam, ale chetnie podjelabym znowu nauke gdyby znalazlby sie Chorwat chetny do korepetycji.. :)))))))) jest taki we wroclawiu??
prosze o kontakt
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

ps. jest taka szkola jezykow obcych we wroclawiu, ktora ma w swojej ofercie chorwacki, ale...no wlasnie..powody te co zwykle, co gorsze w spisie jezykow jest serbsko-chorwacki-chyba sami nie wiedza czego ucza!... ech... oto jej adres: www.yesschool.pl mozna sie dowiadywac....
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 12.01.2005 07:07

Korepetycje we Wrocławiu ??? Tylko Bazyl ! :mrgreen: Jeśli w grę wchodzi kobieta to nawet chorwacki dla Bazyla to bułka z masłem :devil:
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 12.01.2005 12:03

masz rację Maciek :lol: zresztą język miłości jest równie piękny i władam nim biegle , służę pomocą w razie jakby co :wink:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 14.01.2005 09:46

a może w Stalówce znajdzie się jakiś Chorwat ??? :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.01.2005 13:22

Jakby nie liczyć...większe prawdopodobieństwo jest we Wrocku... :wink:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 14.01.2005 14:07

slapol napisał(a):Jakby nie liczyć...większe prawdopodobieństwo jest we Wrocku... :wink:

no co racja to racja :lol: ale mimo wszystko ja nie tracę nadziei 8)
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 14.01.2005 14:20

co wy laski z tymi Croatami ??? nie widziałem tam wcale przystojnych gości , a jak już , to mówił po polsku i wołali za nim bazyl :lol: ja tam gustuję w rodzimym towarze , TERAZ POLSKA ! :wink: I WIEM CO MÓWIĘ
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 14.01.2005 15:29

Bazyl ale skromny jesteś!!bbuuahaahahahahahahaha - ja tam widziałam przystojnych np Ivan Mikulic i Goran Karan :lol: - ten pierwszy może nie do końca Chorwat ale kto by się czepiał szczegółów 8) poza tym Ty chyba patrzyłeś na Chorwatki :P
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 15.01.2005 05:52

raczej one na mnie ;) pewnie w życiu nie widziały takiego brzydala :lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 15.01.2005 07:22

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lol: 8) :D

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko