Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

A może tak dzisiaj w nocy do Cro na weekend

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maciogg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciogg » 14.08.2003 12:46

Co prawda jesteśmy juz po urlopie w Cro, ale właśnie wpadłem na pomysł, żeby pojechać na ten weekend (dzisiaj w nocy z Wrocławia) na Istrię na taki dłuższy weekend (powrót w poniedziałek w nocy). Warunek to jakaś druga szalona para, która by z nami pojechała - są może jacyś chetni ?

Aha, wyjazd pod namiot - mamy piątkę, więc spanko spoko na te kilka nocy. Do autka moglibysmy zabrac 3 osoby.

Jak nie wyjdzie, to jedziemy do niemiec lub czech - towarzystwo także mile widziane.
emes
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) emes » 14.08.2003 15:02

Swietny pomysl :!: Szkoda, ze caly ten lykent spedze w pracy - wlasna firma to pewna forma niewolnictwa :cry:

A ja myslalem, ze tylko ja i moja dziewczyna sa jestesmy tacy szaleni :lol: Bo my planujemy wyjazd typu "hard core". Non-stop: Warszawa-Maribor-Warszawa. Wszystko przez to, ze w Mariborze kilka razy jedlismy doskonala i tania pizze :D Ta pizza kojarzy nam sie z wakacjami w Cro i chcemy dokonac tego niewatpliwego wyczynu pozna jesienia lub wiosna dla podtrzymania wakacyjnego nastroju.

Plan jest opracowany. Bladym switem start, wieczor na pizzy, nocleg w drodze powrotnej na jakims parkingu w Austrii (w samochodzie), rano sniadanie w Wiedniu i nocny powrot do Warszawy. Szalone, ale realne o tyle, ze moja dziewczyna doskonale spi w samochopdzie i jak ja juz oddale sie w objecia Morfeusza to ona bedzie od dawna po spanku :) i gotowa do "powozenia" autem
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 14.08.2003 21:58

macio odwazni jestesz ale dobrze jest ze nadal wierzysz w uczciwosc ludzi i dobra zabawe... wielu z Polakow by sie balo zaprosic cali "Swiat (internet)" do siebie w samochud i namiot...ze roznich wzglendow...
Ja w sume ten wikend jak i wielu inich spendze w Chorwacji :lol:
ale w Splicie czy w morzu gdziesz
Pozdrawiam kochani Wroclaw, padnie kiedysz na piwo na Rynek i uwielbiam wasze centrum taniej ksiazki...
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 14.08.2003 22:00

macio odwazni jestesz ale dobrze jest ze nadal wierzysz w uczciwosc ludzi i dobra zabawe... wielu z Polakow by sie balo zaprosic cali "Swiat (internet)" do siebie w samochud i namiot...ze roznich wzglendow...
Pozdrawiam kochani Wroclaw, padnie kiedysz na piwo na Rynek i uwielbiam wasze centrum taniej ksiazki...
maciogg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciogg » 14.08.2003 22:55

No niestety nikt sie nie skusił. tak więc jedziemy gdzieś w góry, chyba czechy.
bafra

Nieprzeczytany postnapisał(a) bafra » 18.08.2003 07:36

Leon napisał(a):macio odwazni jestesz ale dobrze jest ze nadal wierzysz w uczciwosc ludzi i dobra zabawe... wielu z Polakow by sie balo zaprosic cali "Swiat (internet)" do siebie w samochud i namiot...ze roznich wzglendow...

Leon,Ty nawet nie wiesz jak ja Ci ZAZDROSZCZĘ,jak tu przeżyć do natępnego roku.Zakochałam się w Chorwacji,nawet nie wiedziałam do niedawna,że można "zakochać się w kraju"?
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 20.08.2003 14:13

[quote="bafra"][quote="Leon"]macio odwazni jestesz ale dobrze jest ze nadal wierzysz w uczciwosc ludzi i dobra zabawe... wielu z Polakow by sie balo zaprosic cali "Swiat (internet)" do siebie w samochud i namiot...ze roznich wzglendow...
Pozdrawiam kochani Wroclaw, padnie kiedysz na piwo na Rynek i uwielbiam wasze centrum taniej ksiazki...[/quote]

Leon,Ty nawet nie wiesz jak ja Ci ZAZDROSZCZĘ,jak tu przeżyć do natępnego roku.Zakochałam się w Chorwacji,nawet nie wiedziałam do niedawna,że można "zakochać się w kraju"?[/quote]
:roll:
NIE TY JEDYNY. :arrow:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone