marze_na napisał(a):Mai napisał(a):Tak, ale nad Erice chmury pozostały.
Taki urok Erice, że najczęściej wisi nad nim chmurka . Nawet gdy w okolicy słonecznie i bezchmurne niebo.
Mai napisał(a):Chodzimy wąskimi uliczkami, podziwiamy widoki, ale niestety pojawia się chmura która zasłania widoki. Na górze jak świeci słonko i nie ma wiatru ciepło, ale wystarczy że chmura przesłoni słonko i powiej znad krawędzi murku i robi się naprawdę zimno.
agata26061 napisał(a):I kolejna moja spóźniona relacja nadrobiona. Pięknie się prezentuje ta Sycylia u Ciebie. I pomyśleć, że od 12-tu lat mieszkają tam nasi znajomi, którzy już dawno nas zapraszali do siebie. Zawsze jakoś tak nie po drodze było... Może czas to nadrobić...
marze_na napisał(a):Klimatycznie
Mai napisał(a):agata26061 napisał(a):I kolejna moja spóźniona relacja nadrobiona. Pięknie się prezentuje ta Sycylia u Ciebie. I pomyśleć, że od 12-tu lat mieszkają tam nasi znajomi, którzy już dawno nas zapraszali do siebie. Zawsze jakoś tak nie po drodze było... Może czas to nadrobić...
My zobaczyliśmy tylko kawałek zachodniej Sycylii, ale jak tylko by była okazja chętnie znów byśmy tam polecieli Jak masz możliwość to może się skuś
piekara114 napisał(a):Mi Sycylia też chodzi po głowie....
marze_na napisał(a):Mi nie przestaje chodzić po głowie od momentu, kiedy stamtąd wróciłam .
Na pewno druga połowa maja / pierwsza połowa czerwca, więc ten rok już niestety odpada. Ale ja tam jeszcze wrócę .