Aaaa i jak pojedziemy do Primosten to lepiej zwiedzyć Plitvickie jeziora czy KRK - wodospady ?;p
chorwacka.pl napisał(a):Aaaa i jak pojedziemy do Primosten to lepiej zwiedzyć Plitvickie jeziora czy KRK - wodospady ?;p
osobiście polecam KRK - można się kąpać pod wodospadem, a to niesamowita frajda
chorwacka.pl napisał(a):Aaaa i jak pojedziemy do Primosten to lepiej zwiedzyć Plitvickie jeziora czy KRK - wodospady ?;p
maciek92 napisał(a):chodzilo o park krajobrazowy Krka
maciek92 napisał(a):Hej:) szukałem apartamentów w Basce, ale przeglądając Wasze fotki bardzo spodobała mi się miejscowość Primosten ! Co sadzicie o tej miejscowości , a może znacie jakieś fajne kwatery dla 4 osób w rozsądnej cenie tak do 17 euraczkow za noc ?;p Czy zamiast Primostenu warto wybrac moze mniej obleganą miejscowosc ?;p Dojazdy samochodem na plaze odpadają ! - jestem zdania ze samochod od dnia przyjazdu stoi az do wyjazdu a my poruszamy sie piechotką - w koncu wakacje :p Aaaa i jak pojedziemy do Primosten to lepiej zwiedzyć Plitvickie jeziora czy KRK - wodospady ?;p Dzieki za odpowiedzi z góry , i czekam moze na troszke ladnych zdjątek zeby moc pooogladac :p Pozdrawiam
rodaivuk napisał(a):chorwacka.pl napisał(a):Aaaa i jak pojedziemy do Primosten to lepiej zwiedzyć Plitvickie jeziora czy KRK - wodospady ?;p
Na wyspie jest jakiś wodospad?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne