Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

A może jakieś Crospotkanie na Ciovo?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 06.06.2007 19:03

Widzę, że od 22.06 niezła grupka cromaniaków wybiera się na Ciovo do Okrug Gornji i nie tylko. Może ufundujemy sobie jakieś miłe spotkanie, w którejś z knajpek? Miło byłoby pogaworzyć po Polsku w Chorwacji. Chętnych zaprzaszam do rozmowy. Moje gg 7481429 :papa: :hut:
Hunter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hunter » 06.06.2007 19:58

My będziemy w Primosten. Też jedziemy 22.06

Nie boisz się, że jak tylu Polaków zbierze się w jednym miejscu to dojdzie do jakiejś alkoholowej zadymy. Taki lokal będzie się nadawał tylko do rozbiórki. :wink: :lol:

Trudno przewidzieć kto tam się zjawi :?:

Jestem za :D :papa:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 06.06.2007 20:33

Zaryzykowałbym 8O Może nie będzie tak źle? :lol:
Hunter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hunter » 06.06.2007 21:03

A pamiętasz, jak jeden Polak (Franek Dolas) w jakimś porcie, być może chorwackim chciał zaznać gościny i... :?:

Taka jedna oskubała go z kasy :wink:

A taki jeden z drugim chcieli go zaokrętować na turecki statek pływający dla faszystów :x

Miejscowi stanęli w jego obronie :lol:

No i jak to się skończyło... :?: :lol:

To był jeden Polak :!: A ty chcesz, żeby się zebrało ich więcej :?
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 06.06.2007 22:53

.....ja jestem na miejscu caly czas.....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.06.2007 22:57

Hunter napisał(a):Nie boisz się, że jak tylu Polaków zbierze się w jednym miejscu to dojdzie do jakiejś alkoholowej zadymy. Taki lokal będzie się nadawał tylko do rozbiórki. :wink: :lol:

... uważaj na swój dobytek Leonie :wink: :D
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 07.06.2007 06:23

Leon napisał(a):.....ja jestem na miejscu caly czas.....

Miło słyszeć. :D
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 07.06.2007 12:12

...dajcie tylko znac kiedy i gdzie....
jak bende mogl dam znac....
Lela
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lela » 10.06.2007 12:21

Skoro tak, to ja proponuję spotkanie już wcześniej W Splicie - między 10 a 15 lipca :-)
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 11.06.2007 11:07

Lela napisał(a):

Skoro tak, to ja proponuję spotkanie już wcześniej W Splicie - między 10 a 15 lipca :-)

Między 10 a 15 lipca to raczej nie jest wcześniej w stosunku do 22.06. Ale to szczegół.
Lela
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lela » 11.06.2007 12:13

Adam,K napisał(a):
Lela napisał(a):

Między 10 a 15 lipca to raczej nie jest wcześniej w stosunku do 22.06. Ale to szczegół.

Ups :oops: . Ale wtopa. Nie doczytałam, że to 22 czerwca, a nie lipca. Ekhm... No to proponuję poprawiny między 10 a 15 lipca!
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 11.06.2007 16:28

Liczą się chęci. Udanych wakacji.
Spearo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Spearo » 11.06.2007 17:56

Niezły pomysł.
Leon rzuć jakieś hasło ,byle nie w weekend bo są tłoki.
Ty najlepiej znasz jakiesz knajpki.Albo deptak w Splicie a może coś na Ciovo.

A może kameralnie na plaży,składkowy grill czy cos takiego.
Ja jestem w lipcu
borewicz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) borewicz » 12.06.2007 09:28

Adaśko ja również jestem jak najbardziej za. Jednak przy mojej znajomości terenu żadna propozycja nie wchodzi w grę. Przy dobrych wiatrach zawitam na Ciovo/Okrug Gornji 23.06. i będzie to premiera naszego pobytu. Myślę, że najstosowniej będzie wybrać miejsce ( w miarę znane ), datę, rozesłać wici i czekać. Nie należę do soób, które zawsze i wszędzie zastrzegają się, że na pewno będą ( biorę pod uwagę inne nagłe okoliczności ), ale wiem, że zrobię to maksimum żeby się z rodzinką tam dostać. Jedyna moja propozycja to taka odległość co by nie trza było dosiadać stalowych rumaków. Pozdrawiam.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 12.06.2007 12:35

borewicz napisał(a):Adaśko ja również jestem jak najbardziej za. Jednak przy mojej znajomości terenu żadna propozycja nie wchodzi w grę. Przy dobrych wiatrach zawitam na Ciovo/Okrug Gornji 23.06. i będzie to premiera naszego pobytu. Myślę, że najstosowniej będzie wybrać miejsce ( w miarę znane ), datę, rozesłać wici i czekać. Nie należę do soób, które zawsze i wszędzie zastrzegają się, że na pewno będą ( biorę pod uwagę inne nagłe okoliczności ), ale wiem, że zrobię to maksimum żeby się z rodzinką tam dostać. Jedyna moja propozycja to taka odległość co by nie trza było dosiadać stalowych rumaków. Pozdrawiam.

Również mam zamiar dojechać na Ciovo 23.06 rano. Jadę na dwa tygodnie więc propozycję uważam za aktualną. Będziemy mieszkać przy ulicy Tepli Bok chociaż nigdzie nie potrafię jej znaleźć. Pozdrawiam.
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone