Hunter napisał(a):Nie boisz się, że jak tylu Polaków zbierze się w jednym miejscu to dojdzie do jakiejś alkoholowej zadymy. Taki lokal będzie się nadawał tylko do rozbiórki.
Adam,K napisał(a):Lela napisał(a):Leon napisał(a):.....ja jestem na miejscu caly czas.....
Skoro tak, to ja proponuję spotkanie już wcześniej W Splicie - między 10 a 15 lipca
Między 10 a 15 lipca to raczej nie jest wcześniej w stosunku do 22.06. Ale to szczegół.
borewicz napisał(a):Adaśko ja również jestem jak najbardziej za. Jednak przy mojej znajomości terenu żadna propozycja nie wchodzi w grę. Przy dobrych wiatrach zawitam na Ciovo/Okrug Gornji 23.06. i będzie to premiera naszego pobytu. Myślę, że najstosowniej będzie wybrać miejsce ( w miarę znane ), datę, rozesłać wici i czekać. Nie należę do soób, które zawsze i wszędzie zastrzegają się, że na pewno będą ( biorę pod uwagę inne nagłe okoliczności ), ale wiem, że zrobię to maksimum żeby się z rodzinką tam dostać. Jedyna moja propozycja to taka odległość co by nie trza było dosiadać stalowych rumaków. Pozdrawiam.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko