Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

A może jakieś Crospotkanie na Ciovo?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
borewicz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) borewicz » 13.06.2007 08:52

Nasza uliczka to Businci w Okrug Gornji i podobnie jak Ty nie mam zielonego pojęcia, gdzie to jest. Jednak po coś człowiek ma ten jęzor i ... ręce.
tomekr
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekr » 13.06.2007 09:33

:) czy ktoś z was jedzie końcem czerwca 22.06.07 :?: w okolice Zadaru ???? :?: :?:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 13.06.2007 16:55

borewicz napisał(a):Nasza uliczka to Businci w Okrug Gornji i podobnie jak Ty nie mam zielonego pojęcia, gdzie to jest. Jednak po coś człowiek ma ten jęzor i ... ręce.

Już wiem gdzie to jest. Leon mi odpisał. :D
Marcysia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcysia » 14.06.2007 21:46

Adam,K napisał(a):Widzę, że od 22.06 niezła grupka cromaniaków wybiera się na Ciovo do Okrug Gornji i nie tylko. Może ufundujemy sobie jakieś miłe spotkanie, w którejś z knajpek? Miło byłoby pogaworzyć po Polsku w Chorwacji. Chętnych zaprzaszam do rozmowy. Moje gg 7481429 :papa: :hut:

30 czerwca dołaczymy w piateczkę i nie mamy we zwyczajach robic zadymy tylko letko kulturalnie sie integrujemu.... Chętnie, chętnie
borewicz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) borewicz » 15.06.2007 09:45

Adam,K napisał(a):
borewicz napisał(a):Nasza uliczka to Businci w Okrug Gornji i podobnie jak Ty nie mam zielonego pojęcia, gdzie to jest. Jednak po coś człowiek ma ten jęzor i ... ręce.

Już wiem gdzie to jest. Leon mi odpisał. :D

Mam to na mapce google, i jestem przekonany ( pewniak...? ), że uda mi się trafić. Z tego co studiowałem to chyba po zjeździe z mostu trzeba "uderzać" w prawo i do mojego lokum będzie około 4,5 km. Jest to taka odległość, że w ostateczności przyodzieję kapcie i sypnę się pieszo a rodzinkę zostawię nad morzem ( chyba tam jakieś będzie...? ). Kurczę dowcip mi dopisuje, ale to z powodu zbliżającego się wypadu. Ludziska rozglądajcie się za czerwoną Bravą z zardzewiałym hakiem bo ja pewnie z " pełnymi portkami nie będę miał odwagi patrzeć na boki ". Możecie trąbić tylko bez opieprzania. Pozdrowionka :D :D :D
borewicz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) borewicz » 08.07.2007 23:39

I co Adasiu. Tośmy się spotkali :D Mam nadzieją, że do następnego roku ( czyt. wyjazdu ) jeszcze kilka spotkań zatwierdzimy przy ....? Na chwile obecną nabieramy oddechu he he he he Pozdrowionka
Lela
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lela » 11.07.2007 08:23

No a jak plany na lipcowe spotkanie? Ja juz sie wlocze po Splicie i chetnie sie dolacze do kogos na winko, kawe lub piwko?
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

A może jakieś Crospotkanie na Ciovo? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone