napisał(a) jawro » 03.06.2003 13:16
[quote="Darmar"]Cześć Jawro.Ja jadę w tym kierunku.Mieliśmy jechać do CHorwacji i drugi tydzień Czarnogóra ale zmieniłem plany.Wyjeżdżamy 30.06 na jakieś 20dni.Mamy już rezerwacje.Jest to miejscowość Carewo na samym południu niedaleko granicy Tureckiej.Koszt to 5 euro za osobę.Piętro budynku ,balkon i 50m.do morza.Wynajmujemy od Polki która jest zamężna z Bułgarem.Jak sama twierdziła na miejscu można znaleść nocleg nawet za 3euro.(pokoje).W BG byłem w 96,97roku jest super.Jedziemy tam bo ile razy można jeźdźić do CHr.?trzeba coś zmieniać.Poza tym stac mnie będzie na dłuższy wypoczynek.Trasa to 1500km.praktycznie bez autostrad a więc robimy ją na dwa razy nocujemy na Węgrzech.
Według naszej Polki-Bułgarki obiad to 3 euro-dwa dania i piwo,piwko na plaży 0,5euro,rakija,koniak- 0.5L 1euro,kebab-1,5euro
Napewno nie będe ciągnął żarełka w torbach na taki wyjazd jak do Chrorwacji.[/quote
Dziękuję pięknie za informację, właśnie z tych samych powodów chcę obrać ten kierunek. Nie wiem jeszcze tylko w jakim terminie. Gdybym mógł skorzystać z Twoich doświadczeń byłbym wdzięczny. Czy masz już ustaloną konkretną trasę? i czy byłaby możliwość jakiegoś póżniejszego kontaktu z Tobą?
Pozdrawiam....
[/list]