napisał(a) mirasowski » 04.06.2014 09:52
rafalisko30 napisał(a):Wiesz, że musisz uważać na siebie
Gdzie konkretnie się wybierasz?
Witam. Uważam na siebie zawsze , a losowego przypadku nie przewidzisz. W 1999r miałem wypadek w pracy 250kg rama spadła mi na stopę , skończyło się tylko konkretnym stłuczeniem bez złamania, lekarze się dziwili, dwa razy prześwietlenie robili. Tak to omijały mnie "nieszczęśliwe przypadki", nigdy nie miałem złamania czy skręcenia. Zawsze byłem ogólnie zdrowy. Jestem zasłużonym honorowym dawcą krwi. Mam oddane już 15,7 litrów krwi.
Jednak rok 2013 i ten 2014 jest nieszczęśliwy dla mnie i mojej rodziny, ale to nie są sprawy na te forum ( zbyt osobiste).
Liczę i wierzę że udane wakacje w czerwcu tego roku i dobre wyniki badań przerwą złe lata i już będę cieszyć się z życia zdrowy i szczęśliwy.
Jeśli chodzi o pytanie gdzie się wybieramy w tym roku?
Najpierw jednodniowe zwiedzanie Wenecji, pózniej po drodze nocleg w Dramalj, dalej półwysep Peljesać, 7 noclegów w Orebić. Chcemy podjechać do Mostaru , Pocitelj ,Wodospady Kravica ,Blagaj może jeszcze raz Dubrownik. Pózniej 7 noclegów mamy w Tucepi. Plany są ambitne , jak się uda je zrealizować to może pech się ode mnie odwróci.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 04.06.2014 10:31 przez
mirasowski, łącznie edytowano 1 raz